... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

mmracing.sk

bruno75
Autor témy
Kraj: Trenčiansky

Vak na lyže E39

Streda, 6. Februára 2008, 13:25

Chcel by som poprosiť o radu ohľadom vaku na lyže do E39 - sedan.
Mám v aute nesklopnú opierku zadného sedadla (pevnú) s vyklápateľnou ľakťovou opierkou. Keď odklopím lakťovú opierku, je za ňou na suchom zipse kus látky a za látkou taký penový tapacírung s predznačeným perforovaním. Za tapacírungom je plech tvoriaci priečku medzi interiérom a batožinovým priestorom. Myslím, že ak by som do toho plechu vyrezal presne dieru mohol by tam sadnúť origo ski-vak. Máte s tým niekto skúsenosti? Nemá niekto z vás na predaj "zbytočný" ski-vak na E39 aj s rámikom? Jazdím často lyžovať vo dvojici a nechce sa mi trepať truhlu na streche.
Vopred vďaka.
Prípadné ponuky prosím do Súkromných správ.
Bruno

Užívateľov profilový obrázok
bocan111
Auto: E34-520iT+E46-318iT
Kraj: Žilinský

Streda, 20. Februára 2008, 20:37

ahoj, tak je to asi takto...sam so si to tiez robil, tak hadam nebude iny problem....podla perforacie vo zvukovej izolacii za latkou na suchaci, vyrez, alebo lepsie vystrihni dieru, v plechu medzi kufrom a kabinou mas tiez predvyseknuty tvar, ktory zodpoveda presne diere na ramik na skyvak a drzi vlastne len na par miestach, kde je predvyseknuty otvor preruseny, snaz sa to co najmenej pokrcit /ten plech/ aby si ho nemusel zbytocne rovnat a ramik s vakom ti tam presne sadol....este jedna malickost a to, ze musis si k kabiny nakreslit tvar otvoru na calunenu a odhlucnenu dosku, ktora je v kufry prichytena typlami o kasnu, tuto vyberies a vyrezes kmitkou zelanu dieru na vak, vsetko das na miesto a osadis ramik aj s deklom na vak do plech otvoru a vozis lyze a vyzis a vozis :-) nech sa dari!!!

lupo
Kraj: Žilinský

Piatok, 22. Februára 2008, 21:06

z ineho sudka: ideme na lyzovacku viaceri, potreboval by som nosic a truhlu na E39 - nemate niekto na pozicanie? zaplatiiiim :)
955 CT-S

bruno75
Autor témy
Kraj: Trenčiansky

Sobota, 1. Marca 2008, 15:11

bocan111 napísal:
ahoj, tak je to asi takto...sam so si to tiez robil, tak hadam nebude iny problem....podla perforacie vo zvukovej izolacii za latkou na suchaci, vyrez, alebo lepsie vystrihni dieru, v plechu medzi kufrom a kabinou mas tiez predvyseknuty tvar, ktory zodpoveda presne diere na ramik na skyvak a drzi vlastne len na par miestach, kde je predvyseknuty otvor preruseny, snaz sa to co najmenej pokrcit /ten plech/ aby si ho nemusel zbytocne rovnat a ramik s vakom ti tam presne sadol....este jedna malickost a to, ze musis si k kabiny nakreslit tvar otvoru na calunenu a odhlucnenu dosku, ktora je v kufry prichytena typlami o kasnu, tuto vyberies a vyrezes kmitkou zelanu dieru na vak, vsetko das na miesto a osadis ramik aj s deklom na vak do plech otvoru a vozis lyze a vyzis a vozis :-) nech sa dari!!!

Fajn,pekný návod... díky :smile: Teraz keby mi ešte niekto poradil, kde zohnať ten skivak na E39. Nový v BMW stojí podstatne viac než som za to ochotný dať. :?
Nemáte náhodou niekto jeden "zbytočný" na predaj?

Užívateľov profilový obrázok
GOOSE
Auto: BMW E34 525i
Kraj: Bratislavský

Sobota, 1. Marca 2008, 15:52

Predam ti moj. Navrhni cenu do SS. SOm nelyziar a ten kus latky mi nebude chybat. KEd das peknu cenu tak sa dohodneme.
BMW E34 M5 / BMW E34 525i / E36 316i coupe / Ex: BMW E34 535i, E39 2,8i individual, E36 318i, E30 318i

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 21 neregistrovaných