fabiacke z vyhrevom pasuju dobre, akurát sú trošku úzke, tak sa trošku "vygľajú" v dierke. Ale ak nalepíš na ne zboku kúsok tenkého plastu, tak ten problém vyriešiš.
no nic objednam z fabiacke s výhrevom a prerobim to....
viete mi poradiť spätný ventil, ktorý zaručene funguje ? lebo ja som tam kúpil tieto a sú napikaču... prefúknem to kompresorom z oboch strán, vobec to nefunguje.
Mysíte že tieto by fungovali lepšie ? predsalen iná konštrukcia - predpokladám vnútri guličku s pružinou
R1100S ex E34 525tds calypsorot ex E39 540iA dunkelblau ex F31 330d estorilblau "A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."
Chod do BMW a objednaj si originalny ventil ktory sa dava do touringov na zadny ostrekovac. diel č. 10 [ ETK ] ja mam tieto a funguju bez problemu, a daju sa prefunknut aj ustami.
Nic proti funkcnosti ventilu z favorita ale tieto su podstatne mensie.
BMW E39 525d | BMW E39 540it 6q | Honda Accord (CH1) TypeR 2.2 VTEC | JEEP Cherokee XJ 4.0 | Mercedes Benz S204 200CDI
no ak to má konštrukciu podobnú tomu mojemu - nejaká membrána a strunka s takým cuplíkom s dierkou, tak sa ani nedivím.. to už z princípu nemôže fungovať dobre