... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
Mirec-e39
Autor témy
Auto: BMW 520i - e39
Kraj: Trenčiansky

Trase motorom s prevodovkou do 2000 ot/min.

Streda, 23. Júla 2008, 14:10

Mam taky problem, ze zrejme po vymene spojky mi zacalo triast motorom s prevodovkou, robi to do 2000 otacok, po prekroceny 2000 to prestane. Robi to aj pri jazde a aj ked stojim - cize na neutrali. Bol som s tym v servise, kde som chcel dat spravit diagnostiku, len mechanik nevedel prepinovat diag. zariadenie s mojim autom (ma totiz novy typ konektora), tak aspon skusal na volnobehu odpajat zapalovacie cievky na kazdom valci, zakazdym sa zmenil zvuk motora a povedal mi, ze motor ide dobre, tak ho dal na zdvyhak a pri pridavani plynu bolo vidno ako trasie cely motor aj s prevodovkou (aj pri stlacenom spojkovom pedaly), tak mi povedal nech ho idem reklamovat do servisu kde mi menili spojku....Tam zas mal podozrenie na silent bloky, ale povedal, ze su vporiadku a ze vymenenou spojkou to nemoze byt, ze ta je nova a vyvazena. A tvrdi mi ze mi zle spaluje motor (vraj citit benzin), mne sa vsak zda, ze motor ide rovnako ako ked som ho kupil s tym rozdielom ze ho trasie.
Vopred dakujem, za vsetky rady
By Mirec Wehicle
BMW 520i e39 ´96

peter361

cau

Sobota, 26. Júla 2008, 13:14

cau moze to robit zotrvak

Mirec-e39
Autor témy
Auto: BMW 520i - e39
Kraj: Trenčiansky

Re: cau

Štvrtok, 7. Augusta 2008, 10:46

peter361 napísal:
cau moze to robit zotrvak

Na ceskom fore mi poradili, ze by to mohla byt este aj zle vystredena spojka, tak teraz neviem.
Myslis, ze takto by sa prejavoval zotrvacnik?
By Mirec Wehicle
BMW 520i e39 ´96

Srad96
Auto: 525TDs A Touring
Kraj: Košický

Štvrtok, 7. Augusta 2008, 19:20

pokiaľ viem tak zotrvačník na voľnobehu netrasie.Aspoň a otcovom Tourane to nerobí.Trasie pri rozbiehaní.Resp.pri prudšom zrýchľovaní.
Ale to je len VW. :lol:
E39 525tds

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 7 neregistrovaných