... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

obchodna sekcia

Mato..25
Autor témy
Auto: Bmw e46 330xi
Kraj: Banskobystrický

TDS - prehrievanie vo vysokých otáčkach

Sobota, 18. Apríla 2015, 18:18

Chlapi problém ](*,) dneska som šiel klasika motor zohriať pomaličky kľudne chodím aj tak na spotrebu :smile: začala lepšia cesta dlhá rovinka tak som to kus prevetral a zrazu sa mi to začalo hriať. Nešlo to uplne do červeného zastalo pred políčkom kurenie som mal na 16 stupnov automatika. Rýchlo som to dal na 32 stupnov fukanie naplno a kleslo to ... zastal som necha vychladnuť a kukol som vodu v nádobke bolo menej tak som dolial do plna. dalej som šiel už opatrne do 2500 otačok tak pekne bolo na prevdzkovej v strede. hadice od chladiča boli stredne tvrde horuce takže termostat by mal isť. zase som mu šliapol na krk a to isté začalo sa hriať ubral som na 2000, kurenie naplno zase a kleslo na prevádzku kým som šiel kludne pohoda . vtruľa sa točí ako naštartujem hned ked pridám ide o niečo rýchlejšie .. neviem čo s tým nechcem s tým behať nech sa motor neprehrieva. Nepostrehol som ani biely dym za autom vobec tak neviem čo to može byť prosim pomožte diki

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 9 neregistrovaných