Utorok, 24. Apríla 2012, 12:00
zdravím vás klubáci som tu noví a stal som sa majitelom BMW 525TDS auto vlastním len pár dní a už sa na vás obraciam s prosbou o pomoc lebo si neviem rady po pár dnoch mi začal svietit airbag tak som sa tu dočítal o dečke v sedačke bol som teda na počítači načítalo ju ako za chybu plus tam bola ešte nejaká ale to považovali za nepodstatne potom som to bol dat vymazat a bol pokoj dva dni potom zase červena kontrolka na displeji tak znova na počítač a už tam bola len ta druhá chyba ktorá nebola až tak podstatna tak sa to znova vymazalo den som mal pokoj a zase svieti znova na počítač ale odrazu ta závada už nejde ani vymazat čiže vás prosím o pomoc či niekto nevie očo by sa mohlo jednat alebo či je niekto nablízku čo by sa mi nato pozrel chybu píše presne neviem ale asi takto ... odp.airbag lava strana príliš velký odpor.... budem vdačny za každu radu lebo už som nehal pár desiatok eur na diagnostike a bez výsledku dúfam že som nevytvoril duplovanú tému ak hej tak ma to mrzí ale takýto problém som tu nenašiel.