... všetko o BMW ...
PetoK napísal:Ak by sa ti podarilo cez ladvinky nejak otvorit kapotu, skus napichnut diag - predface E39 tam ma zasuvku a poslat mu s DIS, v menu component activation povel na odomknutie... kedze je GM napajany stale, mohlo by to teoreticky ist, mal by odpovedat aj ked nie je zapnuty kluc... je to ale len moja uvaha, nikdy som to tak neskusal... ale vsak vyskusaj... samotny zamok ti kluckou znutra asi otvorit napojde, ak je zamknuty double-lockom...
jararak napísal:dasto, nerob unahlene zavery, mozem to oskusat na nejakej e39 ktora ma zasuvku vpredu, uvidime ci to pojde alebo nie
pokial nemas startnute tak ti nebude fungovat tlacidlo centralu na stredovej konzole, tolko vieme
jedna z moznosti je vratat zadne dvere
jararak napísal:kup si tento kluc a das si ho vyrezat a od niekoho z buracky, ten z buracky vyberies jadro a malo by to ist nakodovat - imobilizer, central ako do pojde nakodovat urcite
mimochodom ten gm modul sa da nacitat pri zamknutom aute, bohuzial odomknut ani stiahnut okno nepusti, mozno som nato len isiel zle (skusane na 2000/6 530d)
Mio 46 napísal:Ak si to ešte nedoriesil vedel by som ti pomôct. Aj poskladaný rozbehat. Aj nový klúč komplet vyrezanie,nakodovanie, zablokovanie klucov ktore nemaš, na počkanie. Dá sa aj diamantový klúč alebo vyskakovačka.