... všetko o BMW ...

veverka napísal:Zdravim,
snažila som sa nájsť podobný problém ako mam ja, ale nenašla som nič podobné. Takže mam dotaz:
- asi 3krat sa mi stalo, keď bolo auto studene, potočím klúčik, zhasne žhavenie a keď chcem naštartovať, tak nič .. motor ani netočí, proste nič, iba cvaknutie a ticho ... Keď to urobím druhýkrat, nažhavím a naštartujem, tak chytí na prvý šup .. potom už to neurobí ...
Máte nejaké typy, čo to može byť?
žhaviče boli menené pred rokom, baterka tiež pred rokom, ...
A ešte potrebujem radu: nejaký šikovný mechanik na BMW v BA? alebo blízkom okolí?
Vrela vďaka, Miška

luky2208 napísal:
štartér alebo hlavný plusový kabel k nemu + skontroluj kostriaci kabel medzi motorom a karoseriou.
PS: mal som na mysli daj si to skontrolovať
 necham to omrknut, len este neviem komu
 necham to omrknut, len este neviem komu  

inak otvoril som si tuto temu len kôli tomu "252"
 inak otvoril som si tuto temu len kôli tomu "252"   som bol zvedavý   dakujem.
  som bol zvedavý   dakujem.luky2208 napísal:Ten kostriaci kabel skontroluješ aj tak že zoberieš jeden štartovací kabel ktorý bežne niekto nosieva v kufri auta. Jeden štipec pripneš na mínus pol baterie a druhý koniec kablu niekam na motor na kovovu časť najlepšie nejaký hák alebo šrubu na hlave motora a skusiš zaštartovať. Ak to skočí bez problemov tak je to v tom kably ak nie tak rieš štartér.
PS:poprosím kompetentných nech jej zmenia to 252tds na spravnu motorizaciuinak otvoril som si tuto temu len kôli tomu "252"
som bol zvedavý dakujem.
 az teraz som si vsimla to 252
 az teraz som si vsimla to 252   
   stava sa no ....
  stava sa no ....