... všetko o BMW ...
veverka napísal:Zdravim,
snažila som sa nájsť podobný problém ako mam ja, ale nenašla som nič podobné. Takže mam dotaz:
- asi 3krat sa mi stalo, keď bolo auto studene, potočím klúčik, zhasne žhavenie a keď chcem naštartovať, tak nič .. motor ani netočí, proste nič, iba cvaknutie a ticho ... Keď to urobím druhýkrat, nažhavím a naštartujem, tak chytí na prvý šup .. potom už to neurobí ...
Máte nejaké typy, čo to može byť?![]()
žhaviče boli menené pred rokom, baterka tiež pred rokom, ...![]()
A ešte potrebujem radu: nejaký šikovný mechanik na BMW v BA? alebo blízkom okolí?![]()
Vrela vďaka, Miška
luky2208 napísal:
štartér alebo hlavný plusový kabel k nemu + skontroluj kostriaci kabel medzi motorom a karoseriou.
PS: mal som na mysli daj si to skontrolovať
luky2208 napísal:Ten kostriaci kabel skontroluješ aj tak že zoberieš jeden štartovací kabel ktorý bežne niekto nosieva v kufri auta. Jeden štipec pripneš na mínus pol baterie a druhý koniec kablu niekam na motor na kovovu časť najlepšie nejaký hák alebo šrubu na hlave motora a skusiš zaštartovať. Ak to skočí bez problemov tak je to v tom kably ak nie tak rieš štartér.
PS:poprosím kompetentných nech jej zmenia to 252tds na spravnu motorizaciuinak otvoril som si tuto temu len kôli tomu "252"
som bol zvedavý dakujem.