... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
valer750
Kraj: Prešovský

Re: smrad v aute

Piatok, 3. Decembra 2010, 22:38

na 3.0 D je velmi bezne praskanie zvodov, hlavne ked su plechove a nie liatinove ale ja osobne mam skusenosti len na novsich modeloch a to E65 a E60...

co sa webasta tyka, zvykne byt stitok na lavom tlmici alebo niekde v okoli...
Celým menom Valér Postihač, keby nieco:)
E91 325dA
E34 540/6

ROSCO D10
Auto: E39 530D
Kraj: Košický

Re: smrad v aute

Sobota, 4. Decembra 2010, 20:25

hanzixxx napísal:
Chlapci , začnite tým najjednoduchším , vymente najskôr hadičky prepadové .... dajte dolu kryt od trysiek a pekne si overte či vám neslzia, určite na 90 % ano , z toho vám kvapká na žeravý motor ( steká ) a potom sa to vyparuje a ide to do vnútra , keď zapneš ventiláciu a najviac ak stojíš , lebo " ako Tasler spieva ... " kým stúpa dym , rád stúpam s ním , .... až tam " ....kúp si 0,5 m prepadová hadička trojka , vytrhaj to , premeraj si , odrež , nasaď a máš hotovo , za pol hodku - nemáš čo robiť a máč na pár tisíc km pokoj zo smradom . Pletenec kým sa roztrhá , to trvá aj 150 tisíc km , a to by si musel žíhať na benzínovom , na diesloch vydrží dlho :-))

Ja napriklad tie hadičky mám v poriadku aj tak cítit neaké pachy!

A náhodou niaky olej z motora čo kvapka nemože sa pripiecť a to páchnuť??!!??

eEDOo
Auto: BMW E61
Kraj: Žilinský

Re: smrad v aute VYMAZAT

Piatok, 1. Apríla 2011, 09:32

minule som mal auto na zdihaku a vsimol som si, ze mi podfukuje popod jeden koniec pletenca. Preto obcas cistim ten smrad.
Pletenec je OK, ale ako keby bol zle navareny ci co.

Otazka: Da sa taka mala netesnost nejak zaslepit? Asi by to isto islo zavarenim, ale rozmyslal som, ze ci neni najaka pasta na vyfuky. Viem ze ked sa spaja vyfukove potrubie, tak sa tam dava nejaka pasta. Nedala by sa dat aj na tu dieru?
A este som videl v obchode tiez taku pastu s nejakym textilnym pasom (mozno nejaky zo sklenych vlakien), ze ktora sa omota okolo miesta uniku, natrie sa s tou pastou a necha sa to vytvrdnut a ze by to malo utesit tu dieru. Mate niekto skusenosti s niecim takym.

Vdaka
Jazdim ako dochodca za 12l :(

------------------------------------------

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 5 neregistrovaných