... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
sonysnv
Autor témy
Auto: bmw e46
Kraj: Košický

servus,ako mam zapojit subwoofer na radio mk1?

Piatok, 15. Apríla 2011, 11:54

zdravim vas chalani potrebujem pomoc...da sa zapojit subak na radio mk1 to starsie na kazety a ked hej ako? vopred vdaka..

jararak
Auto: skodofka 120l
Kraj: Bratislavský

Re: servus,ako mam zapojit subwoofer na radio mk1?

Piatok, 15. Apríla 2011, 17:48

mk1 je navigacia, to na kazety je 4:3 display

najdi radio ale najskor to bude bn24, hladaj v kufry

mimochodom cas od casu sa nenachadzas v ke? chcel by som nachvilku oskusat tu tvoju mk1
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

2bad
Auto: BMW 530d e39
Kraj: Nitriansky

Sobota, 23. Apríla 2011, 03:15

netusim ci bude mat tvoje radio vystup na subwoofer, ale skor nie ako ano. ja som to riesil na mojej e39 tour, ktora mala aj sub v kufri tak, ze som rozobral povodny subwoofer, do ktoreho sli oba kanaly aj pravy aj lavy. na tieto som napojil "konvertor signalu" (netusim ako sa to presne vola ale ked sa spytas v audiovideo obchode 100% to budu mat aj na sklade.) pokial nemas subwoofer, tak sa to da bezproblemov napojit z hocijakych reprakov staci to len niekde odblanit, naletovat, zaizolovat a bude to fachcit. väcsi problem bol ale s remote kablom do zosilovaca. chvilku som jazdil len s prepojenym + kablom (sustavne zapnuty zosik) ale strasne sa hrial, tak som to zacal riesit a v mojom pripade som to zapojil na original zosik vzadu ked budes chciet, tak napis mi ss a postnem sem aj nejake fotky ako to mam zapojene. Mam to spravene do original miesta pre subwoofer, cize som zachoval kufor tak ako ma byt. zohnal som si woofer, ktory potreboval len 10l uzavretu ozvucnicu. (aj tak som tam narval len 7,5l :D ale hra to lepsie ako origo 13cm woofrik co tam bol :D
Felicia "novy xicht" 1.3MPi 50kw ex
BMW e36 M52 320i 110kw ex
BMW e39 M57 530dA 142kw - aktual

Obrázok

http://www.youtube.com/watch?v=dZTTn2gq ... re=related

LuCKy
Auto: BMW 530iMola
Kraj: Žilinský

Sobota, 23. Apríla 2011, 09:41

2bad: neviem preco si toriesil tak komplikovane a nekvalitne (transformovat zosilneny signal na nizkourovnovi a potom opat zosilnit == nekvalitnejsi zvuk, aj ked "len" na subwoofer ale...). Ved ked mas original zosilnovac, tak Ti do neho ide aj nizkourovnovi signal, tento signal staci priviest na OEM zosilnovac a hras... :roll:
Jednoduche riesenie, kvalitnejsi zvuk (aspon pre pokoj na srdci) + lacnejsie a casovo menej narocne riesenie. :wink:

LuCKy
Slovenčina pre BMW palubný počítač/navigáciu v modeloch E38, E39, E46, E53, E83. Jednotky MK3 a MK4. Na výber celkovo tri verzie pre oba typy jednotiek. Viac na našom webe www.elceka.sk/bmw-palubny-pocitac-v-slovencine
Denne svietenie, zatial len BMW do 03/2007.
-
Obrázok
-
Obrázok

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 5 neregistrovaných