... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

mmracing.sk

piciko
Autor témy

senzor opotrebenia

Pondelok, 9. Novembra 2009, 18:12

zdravim otazka maju 5-tky e39 aj cidla na opotrebovanie kocutov ? planticky som menil pred 3 mesiacmi a prehodil som zimaky a po hodinke jazdy mi signalizuje ze mam ko platnicky nechce sa mi verit! musi to byt senzor niekde otrhnuty .. neviem .. dik

Užívateľov profilový obrázok
Ferinoza
Auto: E90
Kraj: Žilinský

Re: senzor opotrebenia

Pondelok, 9. Novembra 2009, 19:14

Zhod koleso a v brzdovej papuci zvonkajsej strany je platnicka v nej je zarez a v nom vlozeny snimac skus ho vybrat ak je zodraty tak su zodrate aj brzdy kukni aj predok aj zadok v predu je to na lavej strane usim vzadu opacne no neviem presne ... ak su OK tak bude bud seknuty kabel alebo vyskratovana alebo vyhorena svorkovnica... To je taky valcekovy konektor v takej krabicke pripevneny o kasnu CCA 0,5m kablu od papuce .. .:D

Inak je to isto kontrolka opotrebenia??? je to taka ako rucna brzda len miesto Pcka v strede je vykricnik a pasiky po boku (cesluste ) su ciarkovanym???
_________________________________________________-
EX-
Hyundai accent 1.5i
Peugeot 307cc 2.0i (shit)
:) E46 320d
:) E39 540i (Oo-ooo)
:) E39 530d touring

piciko
Autor témy

Re: senzor opotrebenia

Pondelok, 9. Novembra 2009, 19:19

Ferinoza napísal:
Zhod koleso a v brzdovej papuci zvonkajsej strany je platnicka v nej je zarez a v nom vlozeny snimac skus ho vybrat ak je zodraty tak su zodrate aj brzdy kukni aj predok aj zadok v predu je to na lavej strane usim vzadu opacne no neviem presne ... ak su OK tak bude bud seknuty kabel alebo vyskratovana alebo vyhorena svorkovnica... To je taky valcekovy konektor v takej krabicke pripevneny o kasnu CCA 0,5m kablu od papuce .. .:D

Inak je to isto kontrolka opotrebenia??? je to taka ako rucna brzda len miesto Pcka v strede je vykricnik a pasiky po boku (cesluste ) su ciarkovanym???

pasiky su prerusovane.. .. okej pozrem to .

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 7 neregistrovaných