... všetko o BMW ...
korado napísal:zdravím, mám jednu otázku, nestretol sa niekto so zámenou RJ a hydrobloku medzi týmito jednotkami? Mám na aute s číslom 001 (v januári repasovanú), ale diagnostika vypísala že nekomunikuje s hydroblokom a kúpil som 002 aj s hydroblokom, ktorá má ale na zadnej strane hydrobloku ešte konektor na snímač, ktorý ja nemám, ani konektor do ktorého sa zapája nie je celkom rovnaký (bráni tomu nejaký plast, ktorý by som ale prípadne odstránil). moja otázka znie, má zmysel vôbec sa snažiť zamieňať tieto jednotky medzi sebou, alebo skombinovať hydroblok 002 s RJ 001? Alebo sa na to vykašľať a skúšať nájsť hydroblok presne aký potrebujem? Vďaka za odpovede
korado napísal:aha, už sa mi niečo marí... v zime, že? Repas vyšiel lacnejšie, a je k tomu dvojročná záruka (ževraj). Problém je ten že podľa diagnostiky sa RJ tvári ako OK. A že zlý je hydroblok. Nemáš náhodou nejaký poruke? alebo jednotku? aby sa na 100% vylúčila chyba?
korado napísal:aha, už sa mi niečo marí... v zime, že? Repas vyšiel lacnejšie, a je k tomu dvojročná záruka (ževraj). Problém je ten že podľa diagnostiky sa RJ tvári ako OK. A že zlý je hydroblok. Nemáš náhodou nejaký poruke? alebo jednotku? aby sa na 100% vylúčila chyba?
korado napísal:kamarát mechanik a elektrikár to dal dole, tie dva kontakty vyčistil ale nepomohlo to, nepísalo to nič, išlo to bez problémov odkedy sa vrátila repasovaná. V ten deň som normálne jazdil, zaparkoval. O pol hodiny naštartoval a svietilo to. A odvtedy nezhaslo. Ale keď bola vadná tá riadiaca jednotka tak mi neukazoval tachometer, nepribúdali kilometre ani nešiel ukazovateľ okamžitej spotreby. Toto všetko ide, len to svieti stále. Žiadnu chybu to predtým nevypisovalo, ani som nevedel že ju mám