... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

reklamne predmety bmwklub.sk

woosteer
Autor témy
Auto: BMW e39 525 TDS
Kraj: Prešovský

Riadiaca Jednotka motora 525TDS

Sobota, 25. Februára 2012, 18:32

Zdravím chlapci. Nevie mi prosím vas niekto poradiť či mi bude pasovať RJ z touringu do sedana? Dakujjem.

Užívateľov profilový obrázok
airbone
Auto: F25 X3

Re: Riadiaca Jednotka motora 525TDS

Nedeľa, 26. Februára 2012, 05:33

woosteer napísal:
Zdravím chlapci. Nevie mi prosím vas niekto poradiť či mi bude pasovať RJ z touringu do sedana? Dakujjem.

nebude ti pasovat ani z touringu a ani zo sedana. Teda pokial z toho darcovskeho auta nevezmes aj EWS, zamky, spinacku a kluce.....

woosteer
Autor témy
Auto: BMW e39 525 TDS

Nedeľa, 26. Februára 2012, 17:42

Takže to nebude take jednoduché vymenit kedze sa mi neda auto spojiť z diagnostikou :(

sharan933

Nedeľa, 26. Februára 2012, 20:10

ak potrebujes mam vsetko

airbone
Auto: F25 X3

Nedeľa, 26. Februára 2012, 23:24

woosteer napísal:
Takže to nebude take jednoduché vymenit kedze sa mi neda auto spojiť z diagnostikou :(

tak to urcite nebude jednoduche. Aj keby sa ti mohlo spojit, aj tak to nebude vobec jednoduche. RJ motora je "zosobasena" s EWS a klucmi co mas. Prisposobit sa da oficialne len nova RJ ktora sa musi objednat priamo z BMW podla VIN cisla. Stoji vsak okolo 700eur co asi nebude velmi potesujuca cena. Takze ak chces pouzit pouzitu potrebujes to spravit tak, ze vymenis z darcovskeho auta aj EWS, spinacky, zamky a kluce. Samozrejme je aj moznost rozbehat inu RJ bez nutnosti vymenit vsetko.
Napriklad ak mas stale svoju povodnu, tak sa da podla nej vyklonovat ta druha. To ti vedia spravit v roznych chiptuningovych firmach, ktory maju programovacie zariadenia a patice pre jednotlive typy RJ motorov. Potom este existuje nejaky EWS programmator/editor ktory taketo veci riesi.....

Ozaj a co mas vlastne zle s tou povodnou jednotkou???

ViktorDDD
Auto: BMW E34 525 TDS
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 27. Februára 2012, 07:54

airbone, ty sa v tom určite dobre vyznáš, keď je už o tom reč tak sa opýtam tu, a keď mám dajme tomu všetko, RJ, EWS, transmiter + krúžok na spínačku, spínačku, kľúč tak stačí keď na moju spínačku dám ten krúžok a vyberiem čip z kľúča a dám do svojho a bude to fungovať alebo musím prehodiť celú spínačku?
R1100S
ex E34 525tds calypsorot
ex E39 540iA dunkelblau
ex F31 330d estorilblau
"A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 9 neregistrovaných