chcem si kúpiť prístroj na reset servisných intervalov, v aute je konektor , chcem sa len uistiť, či tam bude pasovať. (vizuálne to sedí, chcem len, aby ste mi to potvrdili ) http://www.bmwklub.sk/viewtopic.php?f=34&t=9156 (ten druhý OBD 2)
a naco by ti bol? ved u e39 s OBD2 sa interval resetuje cez budiky, nie je potrebny ziadny reseter. Ani nechapem naco ho vlastne vyrabaju. Ani v DIS pre tieto auta nie je moznost resetu, lebo sa resetuju cez budiky.
myslíš ten postup,čo je tu na fóre? Mne ešte kontrolky intervalu nesvietia, ale bol som na výmene oleja (nie u autorizovaného predajcu) a chcel by som ich resetovať, ten postup z fóra mi nefunguje, preto chcem vyskúšať cez ten kábel...
airbone dobre pise. Faceliftove e39 s obd konektorom v palubovke resetujes cez budiky. Postup ktory sa tu niekde povaluje je funkcny. IMHO su to zbytocne vyhodene peniaze.
E39 530iA titansilber 170 kW E90 LCI 320xd 130 kW G30 530xd 195kW F56 Mini Cooper S
airbone dobre pise. Faceliftove e39 s obd konektorom v palubovke resetujes cez budiky. Postup ktory sa tu niekde povaluje je funkcny. IMHO su to zbytocne vyhodene peniaze.
No neviem ten postup na e39 vobec najst, ak viete tak dajte