Kelthuzat napísal:no tlmice su uz doma, koleso som dal dole ale ani za svet dostat tlmic von,,, treba dat dole celu brzdu a odpojit od ramien???
datum uz je trochu iny, predpokladam ze si uz prisiel na to ako to dostanes von.
ja pri vymene tlmicov vzdy kupujem aj nove dorazy a ochranne manzety proti spine.
a odporuca sa menit aj horne ulozenie, ale uz sa mi raz stalo, ze nove ulozenie malo vacsiu volu ako moje stare. hold, aj lozisko je len clovek a obcas sa nepodari
co sa tyka repasu, poznam uz aj spokojnych zakaznikov.
dokonca v "R-centrum" znamemu vraj namiesali hustotu oleja podla jeho poziadaviek na sportovu jazdu.
co sa da poskladat, to sa obvykle da aj rozobrat a znovu poskladat. chalan mi vravel, ze tlmic rozrezu v mieste zvaru, vymenia vo vnutri co treba, naleju novy olej a znovu zavaria.
pre mna zadne tlmice cca 200€ plus robota (fuserklub cez vikend). lebo ich zrovna musim riesit.
prave som im volal.
zrovna nemaju potrebne diely na sklade, mam zavolat o 14 dni, ale ak tam pridem na aute, sami ich zmontuju, zrepasuju, namontuju a po 5 hodinach mozem ist domov. a cena vraj neprekroci 110€.
co sa tyka zivotnosti, poznam cloveka co dal pred par rokmi nove "Monroe" a po 15-20 tis. km boli znovu zrele na vymenu.