... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

mmracing.sk

spitko
Autor témy
Auto: E39 525d r.v. 2003
Kraj: Trenčiansky

Problem so vstrekovanim E39/2003 TDS

Utorok, 24. Novembra 2009, 09:03

Ahojte, predcasom sa mi stalo ze pocas jazdy mi zacalo "cukat s motorom, pri pridani plynu minimalna akceleracia, pri odstavenom a nastartovanom aute s nim kolisalo ako KRIS-KROS. Volam do BMW a po opisani problemu to odhadovali na vstrek. Aj tak bolo, na tretom valci nefungovalo vstrekovanie. (Mimochodom cena jedneho vstreku ako mi bolo povedane pracovnikom BAWA 13 000Sk+robota). Nedalo mi to a pre istotu som prekontroloval privodny konektor do daneho vstreku a cuduj sa svete, pri miernom pohybani konektorom vstrek naskocil. Motor znova dostal kludny chod. Takze som precistil kontakty, mierne ich prihnul a motor fachči tak ako ma byt. Som, rad ze to takto dopadlo.
Z tohto my vyplyva, ze aj ked ako som pocul na TDS-kach, tie vstreky dost casto odchadzaju, nie vzdy to musi byt porucha priamo vstrekovaca, treba prekontrolovat aj to ci vstrek dostava impulzy.

Cosmo
Auto: E53
Kraj: Trenčiansky

Re: Problem so vstrekovanim E39/2003 TDS

Utorok, 24. Novembra 2009, 09:09

Pocuj precitaj si pravidla, pouzi funkciu hladat a hlavne si v nespravnej teme :-$

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 14 neregistrovaných