... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

bmwtt.sk

ketxup
Autor témy
Auto: BMW 525D Touring E61
Kraj: Žilinský

Problém s podlahou v kufry

Pondelok, 9. Januára 2012, 13:16

Ahojte, idem sa opýtať, či už niekto riešil problém s kufrom, keď sa zasekla podlaha v kufry, neni zamknutá, ale nedá sa mi otvoriť a ani pri silnejšom ťahaní sa mi to nepodarilo otvoriť. Vypadá ako keby niečo bránilo dostatočne zatiahnuť za to tiahlo, aby sa mi uvolnila podlaha.

Užívateľov profilový obrázok
jararak
Auto: skodofka 120l
Kraj: Bratislavský

Re: Problém s podlahou v kufry

Pondelok, 9. Januára 2012, 19:48

skus ju troska akoby pritlacit do vnutra (v mieste zamku) a potom sa ti to mozno podari, nasilie nic neriesi
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

Užívateľov profilový obrázok
harrvy
Auto: E46 320D tour

Pondelok, 9. Januára 2012, 21:57

a ked sa ti to podari otvorit tak zhod zamok a tam uvidis preco to neotvara.. je vybehane take tiahelko, ja som to len trosku zbrusil a ide to v pohode... ale uz to bolo davno ked som to robil tak si presne nepamatam :) Ale jedno viem, ze hned uvidis preco to neotvara...
E36 325TDS
E39 523i
E46 320D

ketxup
Autor témy
Auto: BMW 525D Touring E61

Štvrtok, 8. Marca 2012, 07:20

harrvy napísal:
a ked sa ti to podari otvorit tak zhod zamok a tam uvidis preco to neotvara.. je vybehane take tiahelko, ja som to len trosku zbrusil a ide to v pohode... ale uz to bolo davno ked som to robil tak si presne nepamatam :) Ale jedno viem, ze hned uvidis preco to neotvara...

Ďakujem. Tak už sa vie príčina, jazýček na tiahle vyskakuje vysoko a tým pádom pri zatiahnutí sa o to len oprie a nevie to stlačiť. Asi skúsim zbrúsiť a uvidíme, ak to nepôjde, tak vymením:).

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 10 neregistrovaných