Dakujem Vam chalani. Hned ako budem mat moznost to vyskusat, tak dam vediet, ci to bol ten jezko,ale tak s najvacsou pravdepodobnostou bude chyba v nom
nevahaj a vymen ho.uvidiš že to bude fachčit jak za nova, ked som vybral stareho som sa až smial čo to tam dali za ježka.(jak predpotopny hrebeň na vlasy)
ak to je bez zlavy, tak super cena, lebo co som pozeral na nete, tak rozne znacky Bilstein, Vemo.. (neviem co tam dava origo BMW) stoja od 80eur + ...tak aj ja to tak poriesim, ze priamo z BMW
Dakujem Vam chalani. Hned ako budem mat moznost to vyskusat, tak dam vediet, ci to bol ten jezko,ale tak s najvacsou pravdepodobnostou bude chyba v nom
Tak ako? Máš to vyriešené? Bol to ten ježko?
Blbne mi to totiž teraz presne tak isto a nerád by som vysolil 80,- éčok zbytočne...
Ex: BMW 324TD E30 Ex: BMW 525i 24V E34 Ex: Peugeot 405 1,9D Ex: BMW 325TD E36 Ex: Peugeot 406 HDI Ex: BMW 525d, r.v. 03
Ráno som zisťoval cenu v T.O.B. v Tr. Turnej, keďže ich mám najbližšie a cena origo dielu je 84,30 EUR s DPH. Ako je možné, že u iného autorizovaného predajcu stojí 63,- ???
Ex: BMW 324TD E30 Ex: BMW 525i 24V E34 Ex: Peugeot 405 1,9D Ex: BMW 325TD E36 Ex: Peugeot 406 HDI Ex: BMW 525d, r.v. 03
Naľavo je nový, vpravo je starý. Mne to dokonca cez noc začalo vybíjať baterku. Ten nový vyzerá trocha inak, ale sadne tam perfektne, dokonca ho v KE mali aj skladom. A na cenu sa choď pýtať do bmw, lebo ja mám možnosť tento diel kúpiť aj cez intercars a cena za nákup je 58€!!!! Ak by si to nevedel kúpiť, daj vedieť, ja ti ho kúpim v KE a pošlem ti ho.