... všetko o BMW ...
analnynetvor napísal:Dakujem ti za info... ale preco sa to stalo??? pred tym vsetko islo ako ma, a raz som isiel a zistil som ze mi ta spojka odpadla ( teda sa odsrobovala) nahodila sa naspat ( len sa nasrobovala a vymenil sa remen pre istotu) a zrazu to nejde, nevies ako je to mozne, cim sa to stalo??? pripadne da sa to nejako odstavit uplne ja neviem poistku vytiahnut alebo nieco podobne??? tak aby som nieco nepokazil, nie som v tom uplne doma... Diki za info
Risho_21 napísal:Nebudem zakladať novú tému aj asi viem včom je problém ale predsa sa opýtam, mám zapnutú klímu, fajne všetko chladí pekný studený suchý vzduch. fukáre mám nastavené všetky do hora nech chladia auto a nie mňa. No a keď za jazdy vypnem klímu tak takoj hneď mám doslova mokré fukáre všetky, zarosí sa mi spätné zrkadlo a nenormálny vlhký smrad sa šíri do auta. Že tá skondenzovaná voda sa mi drží v kúrení ??? Pretože pod autom nikdy nemám mláčku od tej vody, čo by mala vytekať z klímy.
A teraz otázka, Ako sa dostanem ku tým kanalíkom a ako ich prečistím aby voda netiekla do kúrenia ale von z auta ?
Ďakujem.
gf.no1 napísal:tym klimatizerom mysli vyparnik s vanickou