... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

obchodna sekcia

PetoK
Kraj: Žilinský

Re: problem s fmradiom a cuvacimi senzormi

Pondelok, 12. Novembra 2012, 23:33

Nie, nie... :D to bolo adresovane bavoracikovi... :D Tomi, snaha pomôcť sa cení, ale v tomto prípade to je škoda námahy...

Užívateľov profilový obrázok
tomikelly
Auto: BMW e39 530d
Kraj: Banskobystrický

Pondelok, 12. Novembra 2012, 23:36

Jaj už som sa zľakol lebo nie som v tom ešte taký zbehlý nemám čas ešte na to ako správny majiteľ BMW ho celé rozobrať a mám aj určitý rešpekt :D nechcem niečo po... :D Ale keďže nie som človek typu že očakávam že 10 ročné auto bude tip top takže pomaly skúmam rôzne časti vozidla :D Nabudúce už hádam naberiem väčší skill :D
BMW e39 530d M-packet | Príbeh
http://www.bmw-europe.eu
Kontakt: 0949 711 300

BavoracikE46
Autor témy
Auto: e39
Kraj: Trenčiansky

Utorok, 13. Novembra 2012, 00:09

no PetoK po prve ja som najradsej ked si opravim sam, po druhe nepoznam v TN kraji niekoho schopneho ..no a platiti servisom za nieco co spravia za hodinu a mat tam auto dva dni a zaplatiti 100euro dik nemam ale zaujem a forum je nato aby sa vypytovalo a riesilo mozno raz bude mat moje problemi aj iny uzivatel..ale pokial ta nebavi to citat tak mi to mozes opravit budem ti vdacny :lol:

BavoracikE46
Autor témy
Auto: e39
Kraj: Trenčiansky

Utorok, 27. Novembra 2012, 14:35

pozeral som dnes v zadnom blatniku poistky, a zistil som ze poistka na radio mi tam chyba tak som ju kupil ze ju tam idem dat dam ju tama ona tam (lieta) nepasuje chyba tam take to osadenie do nej ? co stym?

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 10 neregistrovaných