... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

reklamne predmety bmwklub.sk

CPN_Design
Autor témy
Auto: BMW
Kraj: Košický

Problem s automatom 535

Nedeľa, 25. Decembra 2011, 18:31

Caute potreboval by som poradit siel som domov a pocas jazdy mi vyhodilo ze daco ze betonprogram ci co pozeral som si co to znamena tak je to problem z Automatickou prevodovkou

auto ide ale je v nudzovom rezime a chcem vediet ci to je neaka mechanicka alebo elektronicka chyba kedze auto ide ale nie na plny vykon

Za kazdu radu dik

Užívateľov profilový obrázok
korado
Auto: len V12 a len long
Kraj: Bratislavský

Re: Problem s automatom 535

Nedeľa, 25. Decembra 2011, 18:41

Getriebenotprogramm... chyba automatickej prevodovky, mne to vypísalo len raz, keď som mal slabú batériu a nešlo ABS. Prevodovka je citlivá na stav batérie, ale v tvojom prípade by som zbehol na diagnostiku a jazdil s tým čo najmenej
INSTAGRAM: korado_korado

CPN_Design
Autor témy

Nedeľa, 25. Decembra 2011, 18:44

kebyze skusim odpojit baterku alebo nieco take? diagnostika nieje problem lebo ju mam k dispozicii ale sa bojim ze neukaze vela :D

korado
Auto: len V12 a len long
Kraj: Bratislavský

Nedeľa, 25. Decembra 2011, 20:06

Tak to neviem či pomôže, možno poriadne nabiť by som ju skúsil. Mne to spravilo vlastne dva razy, ten druhý keď som montoval parkovacie senzory a kľúč som mal v polohe 2 a prehadzoval pákou bez naštartovaného motora. Asi za dve hodiny som kompletne vybil baterku. Odvtedy nie (ťuk, ťuk) a dúfam že to ani nevypíše už. Čiže by som určite nabil alebo vymenil baterku. Ale ak neradí ako má alebo je v núdzovom režime tak sa obávam že to nepomôže :?
INSTAGRAM: korado_korado

CPN_Design
Autor témy

Utorok, 27. Decembra 2011, 17:32

No pozitivne mozem hlasit ze sadol som do auta a som startol bez toho aby som nieco spravil a auto slo opat tak ako malo no dufam ze uz nikdy mi nieco take nespravi :)

lubomt
Kraj: Žilinský

Piatok, 6. Januára 2012, 01:53

aspon si vymaz zavadu v RJ prevodovky, lebo Ti tato moze casom robit šarapatu s prevodovkou. Alebo si az taky lenivy? O:)

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 15 neregistrovaných