... všetko o BMW ...
Johnny_R6 napísal:ahoj, tiež sa mi to stalo, odmontuj páčku a aj ten plast okolo páčky, je to tušim spojené s opierkou nohy. Ak tak urobíš uvidíš druhý koniec lanka, chyť kombinačky a potiahni a wuala kapota otvorená... samozrejme pokial je to tak ako píšeš a lanko sa urvalo pri páčke.
ZET-DJ napísal:mne sa stalo to isté. postupoval som tak, ako ti poradil Johny.
Tiez sa mi odtrhol ten čudlík na konci toho lanka. Lanko otvárania prednej kapoty je zložené z 2 dielov. Od tej páčky pri nohách po cca. stred predného blatníka a potom odtial po uzamykací mechanizmus. Spojené sú v takom plastovom spojováku cca pri strede laveho predneho blatniku. Ked budes mat otvorenu kapotu, uvidis to tam. Vymena nie je nič náročné. Aj s odmontovaním a namontovaním plastovania pri nohach vodiča mi to cele zabralo cca. pol hodiny.
Johnny_R6 napísal:ahoj, tiež sa mi to stalo, odmontuj páčku a aj ten plast okolo páčky, je to tušim spojené s opierkou nohy. Ak tak urobíš uvidíš druhý koniec lanka, chyť kombinačky a potiahni a wuala kapota otvorená... samozrejme pokial je to tak ako píšeš a lanko sa urvalo pri páčke.