... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

obchodna sekcia

Hoky
Auto: BMW 320d/100 kW
Kraj: Nitriansky

Nedeľa, 12. Októbra 2008, 17:14

Nevie niekto náhodou, či by senzory s E39 pasovali na E46. Vyzerá to úplne rovnako, dokonca som našiel aj takú tabulku že tie isté senzory pasujú ma X5, E39, E49... Len odrádza ma to, že číslo na senzoroch sa líši ale to sa mi líši aj na senzoroch ktoré mám ja na aute (fungujú normálne), každé je iné... Neviete mi niekto poradiť, resp. neprehadzoval to niekto s týchto aút...
BMW E46 320d/100 kW ( 04/2000 )

Užívateľov profilový obrázok
sajoBMW
Autor témy
Auto: BMW rad 5 F10
Kraj: Trenčiansky

senzory

Nedeľa, 12. Októbra 2008, 22:25

tie senzori su asi ultrazvukove. Skusal som to tukanie a mali ste pravdu jeden netuka vobec, chvilkami len velmi slabucko. Ten povlak by mal byt zvonku??Ak niekto mate nejaky naviac budem vdačny za rozumnu cenu.

BMWpositiv

Pondelok, 13. Októbra 2008, 02:15

...šak ti už písal mathesss ty lolo... :lol:
...ponúka ti jeden senzor za 700,- alebo dva za 1.000,- :twisted:
...akože rozumnejšiu cenu ako toto podľa mňa nenájdeš... :oops:
...BTW ja som od neho tiež kúpil dva senzory... 8)

Migno

Pondelok, 13. Októbra 2008, 10:02

páni ten vás trik mi pomohol ....stredne dva senzori mi netikaju , takze som usudil ze neidu .....ale dalsi problem ......presne tie dva senzori nedokazem vymenit,zospodu sa mi tam nezmesti ruka a vyzera to ze ten blazon co mi robil faro mi tam ten naraznik prinitoval .... :) super, ak mate nahodou niekto skusenosti neviete mi naznacit ze kolko tam je srobov a ako to ma ist dole ???? aspon pre ilustraciu ....je to tuning tak len aby som bol v obraze .....dakujem !!! :)

mathesss
Kraj: Trnavský

Pondelok, 13. Októbra 2008, 18:54

Migno napísal:
páni ten vás trik mi pomohol ....stredne dva senzori mi netikaju , takze som usudil ze neidu .....ale dalsi problem ......presne tie dva senzori nedokazem vymenit,zospodu sa mi tam nezmesti ruka a vyzera to ze ten blazon co mi robil faro mi tam ten naraznik prinitoval .... :) super, ak mate nahodou niekto skusenosti neviete mi naznacit ze kolko tam je srobov a ako to ma ist dole ???? aspon pre ilustraciu ....je to tuning tak len aby som bol v obraze .....dakujem !!! :)

otvor kufor, musíš odmontovať celý ten plast. pod ním nájdeš šróby (tuším máš 4 a 4 na každej strane). keď to povolíš tak zhodíš dole celý nárazník s výstuhou a aj s tlmičmi nárazu. Nič zložitého
BMW F01 730xd
EX.:BMW E65 730d
EX.:BMW E39 528i

Migno

Utorok, 14. Októbra 2008, 20:47

waaaau nadhera ...... to som potreboval vediet.....cez vykend mam robotku dakujem .......a etienne hambim sa :) co to je pm ??? :)) ale aj tak dakujeeeem

sajoBMW
Autor témy
Auto: BMW rad 5 F10
Kraj: Trenčiansky

opravene

Štvrtok, 16. Októbra 2008, 16:11

Takže čidlo som vymenil a vsetko funguje tak ako maaaaa 8)

Migno

Štvrtok, 16. Októbra 2008, 20:36

noooo sikula :).....ja som dneska zhodil naraznik aaa trtkosil som sa stim celyy den ...bo ten tipek mi tam tie cidla zalaminatoval, dili....tak nakoniec som ich teda vybral, vlastne prehodil stymi funkcinymi ktore boli na listach,lebo do list dam cidlo za 2minutky :) ...teraz uz len 2x cidla a mozno to pojdeee :) len zatial ich neviem zohnat :((

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 3 neregistrovaní