neviem preco ale zacala sa my prehrievat voda... moc sa do toho nevyznam preto sa radsej pytam... moze byt ze mam malo vody pozeral som to ale na nadrzke som nejake min alebo max nevidel je tam len jedna ciara nad a pod nou nieco napisane a vodu vidim tak akurat dole ? vie mi niekto pomoct ?
tak poprvé doliať vodu na mierku, potom to skúsiť odvzdušniť, ďalej môže to byť aj vodná pumpa
R1100S ex E34 525tds calypsorot ex E39 540iA dunkelblau ex F31 330d estorilblau "A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."
takze voda ma byt po tu mierku hey ? dalsi problem je ten ze neviem aka voda tam bola nakolko auto este nemam dlho mam ju etda celu vypustit a doliat novu ? kolko L sa tam zmesti ?
dolej tam teraz čistú destilku, už ti to nemá kde zmrznúť (hádam) a odvzdušni to poriadne, ide tam cca 8litrov a sleduj si správanie, čo to bude robiť, keď to vyriešiš, potom si tam kúp nemrzku
takze voda ma byt po tu mierku hey ? dalsi problem je ten ze neviem aka voda tam bola nakolko auto este nemam dlho mam ju etda celu vypustit a doliat novu ? kolko L sa tam zmesti ?
no vacsinou prevadzkove kvapaliny maju byt po urcitu rysku...
môže to byť aj termostat napr. Ale základ je to poriadne ovzdušniť tak ako píšu chalani.
Pokial nemáš pre BMW srdce , je to pre teba len obyčajné auto _________________ E38 728iA "Derrick" E53 X5 4.4i "Američanka" EX E53 X5 30d "Mahagoni" EX E53 X5 EX E39 525dT "VermontGreen" EX E46 320dTA 2001
a hlavne sleduj kde ti to uniká, keď máš hladinu hodne pod ryskou tak možno je niekde únik chlad. kvapaliny, tým pádom sa zavzdušní systém a môže sa prehrievať
R1100S ex E34 525tds calypsorot ex E39 540iA dunkelblau ex F31 330d estorilblau "A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."