... všetko o BMW ...
IVAN napísal:Prosim vas neviete kde v BA a okoli by som zohnal predny stierac u spolujazdca..Sa mi vysuchal ten prevod v tej hlinikovej pake..Ako stierac nasadzam na ten drazkovany klin, tak v tom otvore na stieraci nemam uz ziadne drazky..Dakujem
IVAN napísal:A cim to mam zalepit..Ten tisichran je uplne na sracky..podla mna by pomohla nejaka podlozka alebo redukcia..Alebo ze by sekundove ?
Diablo napísal:to by sme mohli lepit aj skrutky na kolesách![]()
Kúp nový na vrakáči alebo v BMW
100RM napísal:IVAN napísal:A cim to mam zalepit..Ten tisichran je uplne na sracky..podla mna by pomohla nejaka podlozka alebo redukcia..Alebo ze by sekundove ?
Kup novy stierac ne ? Predsa to nebudes lepit a bastlit, to robia socky !
Nitro napísal:100RM napísal:IVAN napísal:A cim to mam zalepit..Ten tisichran je uplne na sracky..podla mna by pomohla nejaka podlozka alebo redukcia..Alebo ze by sekundove ?
Kup novy stierac ne ? Predsa to nebudes lepit a bastlit, to robia socky !
dodacia lehota v Bavarii je cca 2tyzne a teraz + sviatky.....len tolko k tomu tvojmu: to robia len socky.....![]()
IVAN napísal:No jam ma strhnuty ten protikus na Stieraci,,resp ,obidva..Bojim sa jedneho, ze ked to zalepim narychlo tym lepidlom, ci to po sviatkoch ked to dam robit v autoservise pojde dat dole, resp ked pokaslem ten 1000hran na karoserii, ci ide potom lahko vymenit za novy..26.dec idem na 1200 km cestu a chcem o mat aspon provizorne spravene..Ide mi este o jedno..Tie dva 1000hrany na karoserii sa maju tocit obidva ? pretoze mne sa toci iba jeden..dakujem
IVAN napísal:No na strane spolujazdca to rameno drzia dva tisic-hrany..a toci sa mi tusim iba ten co je blizsie pri vodicovi..Asi to nieje ok co ? Skusim ten brusny papier..dik