... všetko o BMW ...
Skyder napísal:Hej, tieto boshky od Jara odporúčam, už som ich mal a síce vydržali rok a dva mesiace (16tkm) a stvrdli gumičky (teraz začali skákať), tak za tu cenu sa oplatia a su to originál len nasadíte a fičíte.
Ja som teraz na skušku kupil len Championy gumičky do týchto bosh ramienkov za nejakých 16€, pocitovo je to iný materiál ako bosch, tak som zvedavý ako sa budú správať na skle (Ešte ich nemám nahodené, kedže som s autom nebol).
csuka530d napísal:no ved práve že vydržia posratý rok a niečo . kurva na e 34 som ich menil len každé 3 roky!!
idem objednam tie bosch nemám na výber za 20 Eur na rok je to OK minule som mal Bosch aero twin za 50 Eur a vydržali niečo cez rok.
EBOLA napísal:ja som kupil predvcerom tieto http://www.ebay.de/itm/251228820336?ru= ... 26_rdc%3D1
som zvedavy ake budu.
grafitove tesko gumicky nevydrzali ani cez leto
ALAS napísal:
Tiez som ich objednal, nahodene ich mam zopar dni a zatial spokojnost.
Konecne mam cire sklo po pretreti, ziadne smuhy a pasy.
Iba pri ceste spet mi trocha vrzga jeden stierac, ale pozeral som nanho lepsie a gumicka vyzera byt trocha zdeformovana zrejme z toho ako to bolo v baliku.
Pise na nich "refilable" takze gumicka by sa mala dat menit bez vecsich problemov, uvidime teda ako dlho vydrzia.
Tyzden predtym som v bosch stieracoch menil gumicky za nove s vystuhou.
Stieranie sa zlepsilo oproti starym ale tie pazvuky co z toho lezu su fakt otrasne, a smuhy ostavaju taktiez.