... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

bmwtt.sk

hakker
Auto: E39 Touring
Kraj: Nitriansky

Re: Pomoc a Rada E39 FL(svetla predne zadne ,naraznik predok

Streda, 4. Júla 2012, 19:03

jj presne mmnt mam ine problemy s motorom ale tiez to cem poriesit... len neveim z akeho auta kupit asi azalozim novy topic nech sa tam niekto vyjadriiii.jop
Rudo ZM napísal:
Iba by som chcel meniť,silno nad tým rozmýšlam.Najprv musím vyriešiť dôležitejšie veci,ale potom to asi skúsim.Prestáva ma baviť tá vôla na šaltpáke....Ak to niekto stihne skôr,prosíme si fotky :mrgreen: Inak,mne Raven odpísal na PM vždy....

Užívateľov profilový obrázok
slimthug
Autor témy
Auto: bmw e39 528i
Kraj: Košický

Re: Pomoc a Rada E39 FL(svetla predne zadne ,naraznik predok

Streda, 4. Júla 2012, 20:26

hakker napísal:
jj presne mmnt mam ine problemy s motorom ale tiez to cem poriesit... len neveim z akeho auta kupit asi azalozim novy topic nech sa tam niekto vyjadriiii.jop

nemusis nic zakladat prepisem temu a dufam ze sa nejaky kompetentny clovek vyjadri co to opravoval a uvidime lebo uz to fakt sere i mna
Bmw e39 528i

eX-Bmw e39 528i

eX-Bmw e34 535i

eX- Daewo Nexia 1,6Glx

eX- Bmw e34 524td

Užívateľov profilový obrázok
slimthug
Autor témy
Auto: bmw e39 528i
Kraj: Košický

Re: Pomoc Rada E39 Vôľa prevodovej paky v teme(FL) ?????????

Streda, 4. Júla 2012, 20:39

debatoval som s Crumarom ohladom toho naraznika M5koveho ktory chcem nahodit na auto ze nieje problem a ziadne nove uchyty k tomu netreba to som rad kedze on sam to robil.
skor ma stvu veci ohladom FL tych prednych svetiel kedze su tam halogeny a ja som sa chcel skor zamerat na tie s bielimi smerovkami lebo v podstate to bol moj problem kedze su tam seriovky oranzove samozrejme aby v tych novych svetlach boli aj kruzky.lenze po precitani temy tu na fore som sa docital ze kruzky vo svetlach DEPPO ktore som chcel objednat slabo svietia ako na klasicke denne svietenie takze co s tym teraz :?:
Predtym som mal xenon ale dorabane a nechce sa mi s tym moc eEbat a tak isto nemam ostrekovanie co by bolo pre zelenych dost velky :shock: zdroj na pokuty.ake svetla teraz objednavat :?:

Tieto som mal na mysli :http://www.bmwstyle.sk/index.php?route=product/product&path=20_35_60&product_id=215
Bmw e39 528i

eX-Bmw e39 528i

eX-Bmw e34 535i

eX- Daewo Nexia 1,6Glx

eX- Bmw e34 524td

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 11 neregistrovaných