... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
Rudo ZM
Auto: BMW 540iA
Kraj: Nitriansky

Re: plava na ceste

Sobota, 31. Decembra 2011, 15:39

Povedal by som,že to máš už moc malé gumy na také auto a majú problém preniesť výkon toho drobčeka čo máš pod kapotou.Mám to z vlastnej súsenosti:mám touring 530d,gumy 205/65 R15 Michelin Alpin a chcelo by to aspon 225.
E39 530dTour R.I.P.-> E39 540iA

airbone
Auto: F25 X3
Kraj: Prešovský

Nedeľa, 1. Januára 2012, 05:48

pani sorry, ale naozaj som sa zamyslel nad tymto vsetkym.... a je to fest cudne..... neviem si predstavit, zeby trebarz nejaky nemec alebo holandan cital nase forum a chcel tejto teme porozumiet.... :)))
bavime sa v tejto teme o zvlastnych veciach.... napriklad kolaje na ceste, idem ako vlak, kolaje ma tahaju tam, vagony idu na opacnu stranu ako ja...... apd apd.... :)))))
kolaje na ceste...... to je v inych krajinach nepripustne...
kurwa kde to zijeme, co je to za skurwenu zem ked mam "kolajnice"na cestach a tahaju na kam chcu...?????
kto si ti kokoti co vladnu tejto zemi a nevedia zabezpecit ani zakladnu bezpecnost premavky na "cestnych komunikaciach" (ako to sami nazyvaju) . ????????????

:mrgreen:
HAPPY NEW YEAR WITH A LOT OF KOKOTS!!!!!!!!! :roll:

Peters2
Auto: BMW e46 tour 999PS
Kraj: Žilinský

Nedeľa, 1. Januára 2012, 12:13

Rudo ZM nemyslim si ze by to bolo malimy pneumatikamy a silou motora, ved ja nemusim ani drzat nohu na plyne, len tak zlahka ho drzim aby sa auto hybalo a proste citim ze ten zadok si poskakuje zo strany a stranu a musim to vyrovnavat volantom... asi by som mal skusit nech ide nejaky pozorovatel za mnou ako sa to sprava, ale myslim ze to budu tie velke silentbloky na napravnici, pripadne ulozenia tlmicov, tlmice... nemal nik podobny problem? a kde by som zohnal take silentbloky okrem Bavarie?

Rudo ZM
Auto: BMW 540iA
Kraj: Nitriansky

Nedeľa, 1. Januára 2012, 17:07

Netvrdím že to musí byť gumami,len som sa tak zamyslel.Ale keby to robili silentbloky,robili by to stále.Na suchej aj mokrej ceste,či... :-k .Veď zodvihni zadok auta,vraz poriadny pajser do zadnej nápravy a pohýb každým kusom gumy ktorý tam nájdeš.Ak tam je niekde vôla,mal by si ju zbadať.
E39 530dTour R.I.P.-> E39 540iA

jararak
Auto: skodofka 120l
Kraj: Bratislavský

Nedeľa, 1. Januára 2012, 18:14

tie gumy su male aj na e36, a e39 by mala mat profilove cislo vecsie este o 5 pri sirsej gume, takze su strasne poddimenzovane, ale budis, tachac musi statne kokotiny ukazovat a kilaky tiez nabiehaju podozrivo rychlo

tie silenty zadnej napravy zistis tak, ze hodis rychlost, alebo zatiahnes rucnu a pokusis sa auto potlacit zo zadu, ak sa auto akoby nadvihlo a chcelo ist narozdiel od toho ze zadna naprava ostane na mieste, mas ich v <>
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Google [Bot] a 20 neregistrovaných