... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
BMW 07
Kraj: Banskobystrický

Re: parkovaci senzor e39

Streda, 19. Septembra 2012, 22:10

jararak napísal:
ak mas tour je to o hubu, ak mas gynekologicky-ortopedicke ruky da sa to cez dieru po taznom, ale ak nemas odnimacie tazne, len dole naraznik, na kazdej strane ho drzia 3 plastove nity v podblatniku a potom este 2 velke sruby v torpedach, musis demontovat tu vrchnu listu - ide vytiahnut smerom ku tebe.

áno je to tour bez ťažného, takže paráda #-o Dnes som sa aj krútil pod autom, ale neúspešne. Ešte pri výfuku by to aj šlo dostať sa tam rukou, len aj tak som neprišiel na to, že ako s ním von. Ten na lavej strane, nie je šanca, takže niekedy pôjde nárazník dolu.

Díky Jaro.

ešte otázka: Zistil som, že mi "puká" len jeden senzor-úplne na pravo. Keďže je to sériovo napájané, môžem chybu v kabeláži vylúčiť, alebo aj chybu v RJ PDC? Pýtam sa, lebo teoreticky sú nefunkčné až 3 senzory, čo je zvláštne...
MHD BB
BMW e39 530D A Touring - Anthrazit metallic -ex
BMW e39 525tds A Touring - Cosmoschwartz - ex
BMW e36 316i Compact - Montrealblau- ex
Renault Clio 1,6 RXE - ex (prvé auto - ďakujem za pochopenie)

--------------- BMW 4 ever ------------------

wino
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 21. Januára 2013, 22:38

odisiel mi jeden predny, vymenil som ho za novy ale stale nejde, nerobi ten zvuk, necvaka. chyba potom bude asi v kabelazi toho jedneho senzora? ostatne mi vsetky cvakaju... ](*,)

dakujem

TOMINO123

Utorok, 21. Januára 2014, 16:41

chlapi ved ked to tak velkodusne menite tak mi predajte pokazeny taky ktory vam nefunguje ??? napiste mi spravu...

adrianko23
Auto: e39 525d
Kraj: Košický

Piatok, 31. Januára 2014, 14:40

nazdar, mam podobny problem tak neidem zakladat novu temu. Blika mi kontrolka pri zaradenenej spiatocke a takisto piska. Tak som isiel skontrolovat senzory... kluc do druhej polohy a pojednom skusam vsetky, vsetky tak praskaju, a ked priblizim a oddialim ruku tak vsetky funguju a nirmalne reaguju, aj v predu aj v zadu. a potom som si vsimol ze pri nenastartovanom aute ani kontrolka neblika ale pekne svieti ako ma a vsetky senzory funguju ako maju, akonahle nastartujem a zaradim po cca 3-4 sekundach dlhe pipanie s blika kontrolka. stretol sa uz niekto s niecim takym? diky
BMW 525d ´02
EX - Ford Mondeo 1.8 Zetec Lpg, '98
EX - Škoda Felicia 1.3 MPi, '95
Obrázok

hessy

Piatok, 31. Januára 2014, 21:17

Stretol mne robi to iste ale kedze park. Senzory nenam rad tak to vypinam aj ked zrovna ide :D

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 5 neregistrovaných