... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

bmwtt.sk

kiski
Autor témy
Auto: E61 530d, E87 118d
Kraj: Trenčiansky

Otázočka ohľadne xenónov

Nedeľa, 5. Februára 2012, 12:25

Zdravím vás,

mal by som jednu otázočku ohľadne xenónových svetiel - je možné, aby E39 520i, r.v. 2/2000, čiže predface, mal xenónové svetlá a zároveň nemal ostrekovače svetiel? Kolega to tak má na svojom Touringu, a vravel, že to tak už kúpil... Je síce pravda, že auto bolo kedysi búrané na predok. Je možné že to niekto porobil a ostrekovače nevrátil naspäť? Líšia sa predné nárazníky v tom, či je určený pre ostrekovače alebo nie? A ak ich tam mal, ako sa to dá zistiť?

Dík za odpovede, a sorry, ak je to v zlej sekcii, ale nevedel som, kde to mám dať...

kiski :mrgreen:
Retrofity svetiel, interiérov a zástavby CIC pre E60/61

Sakic26
Auto: bmw530d
Kraj: Nitriansky

Re: Otázočka ohľadne xenónov

Nedeľa, 5. Februára 2012, 12:45

Čau
Ja tak viem že musia byt ostrekovače na xenoni tak to už potom maš prerábku na stkcku sa môžu do toho šprtať. to je môj názor.
Sakic

Užívateľov profilový obrázok
czorTEEK
Auto: 530dA 525dA 35c9v
Kraj: Zahraničie

Nedeľa, 5. Februára 2012, 13:22

pozri sa na nápravy na ramená či tam máš snímače na nastavovanie výšky svetiel, je to tak mala tyčka ako na stabilizátore, ktorá je napojená do malej čiernej krabičky. Ak to tam máš tak auto je s xen. od výroby. Ak nie tak je to gadžovina. :D

Rudo ZM
Auto: BMW 540iA
Kraj: Nitriansky

Nedeľa, 5. Februára 2012, 13:42

Okrem tých snímačov na náprave to poznáš aj tak,že auto s továrenskými xenónmi nemá na prístrojovke koliesko na nastavovanie výšky svetiel(na jeho mieste je len krytka).Velmi lahko to bude tak ako povedal ten tvoj kamoš:niekto si po búračke nedal tú námahu spojazdniť ostrekovače svetiel... ](*,)Či auto malo ostrekovače na svetlá zistíš tak,že pozrieš na nádržku ostrekovačov.Mali by na nej byť 3 motorčeky a z jedného z nich ide hrubá hadica popod blatník k nárazníku.Nádržka je za PP kolesom,pod plastovým podblatníkom.
E39 530dTour R.I.P.-> E39 540iA

czorTEEK
Auto: 530dA 525dA 35c9v
Kraj: Zahraničie

Pondelok, 6. Februára 2012, 16:35

Tiež si myslím že ak niekto mení halogény za xenóny tak by mal reguláciu výšky vyhodiť a dať tam len krytku, teda len toto nie je smerodajné. Ale samozrejme treba pozriet aj tú hrubú trubku ktorá je rôzne pokrútená za nárazníkom.

Ritchey
Auto: BMW 530d
Kraj: Trenčiansky

Utorok, 14. Februára 2012, 18:15

samozrejme ze mohol vymenit naraznik a nedal tam ostrekovace xenonov, aj ja som tak spravil, menil som naraznik na Mkovy a ostrekovace som urval lebo to iba spatilo.....
BMW E39 530dA 142kw M/p-black (Born in Dingolfing 07/05/2002) (adopted in 2009)

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 8 neregistrovaných