... všetko o BMW ...
ss777 napísal:Zdravím som tu nový. Mám nejaké celkom slušné skúsenosti s forami, a mám jednu a asi primitívnu otázku. Skušal som použiť Hladať ale bohužial som nič nenašiel, a tiež neviem či som svoju otázku dobre umiestnil do tochto topicu.
No ale k veci kúpil som teraz BWM 530D Automat - tiptronik rok výroby 11/2001 výbavu ( ak treba teda vedieť koli odpovedi) to má bledú kožu dvojzonová klima, tempomat elektriku ABG, xenony, atd ... čo už asi každé ( vyhrievane zrkadl..) . no a mal som už pred tým dva Bavoráky rady 5 benzínove a to 520, a 523, kde som s tým problem nemal.
A moj problém spočíva v tom že neviem otvoriť lakťovú opierku, môžem ju lem posúvať dopredu a dozadu a to je všetko. v strede tej opierky bol respektíve je pripráva na telefon, ktorý tam už nie je. Prosím ako ju mám otvoriť teda ak sa vôbec dá, lebo na predchádzajúcich BMW čo som mal sa normálne otvárala ťahom hore ale tato nejde a nechcem ju vytrhnúť. Ospravedlnujem sa ak je to primitívna otázka ale som zúfalí. Dakujem za odpovede.
![]()
PS: pre adminov ak som sa netrafil a príspevok patrí inde prosím presunúť dakujem
falconsix napísal:Ta s telefonom urcite nejde otvorit. Mal som predtym bez telefonu a tam bola tato moznost s malinkatym odkladacim priestorom cca 10x5x4 cm...no na nic. Ak fachci telefon, tak bud rad, o nic si neprisiel:-)