... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
EBOLA
Autor témy
Auto: E46 325xiT, mini 1,6
Kraj: Banskobystrický

oprava zavitu sviecky v hlave.

Streda, 13. Novembra 2013, 20:58

ahojte. mam problem s jednym zavitom na sviecke.
pri montazi lpg mi menili aj sviecky a pri piatom valci mali problem jednu vytiahnut. nakoviec vytiahli a nahodili novu s tym, ze mozem ocakavat, ze sa to uvolni a bude podfukovat sviecku. to sa nakoniec aj stalo. zavit je v <>
viete mi poradit kolko bude stat oprava a kde sa to niekomu podari? chalan spominal ake zvacsenie otvoru druhym zavitom a vlozenie medzikusa.... diky za akukolvek radu.
ak by ste vedeli o dakej firme v okoli ZH-ZV budem najradsej.
snad na tom prejdem z BA do ZH ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)

tuneerr
Auto: e-39 540 e-53 4.4
Kraj: Zahraničie

Re: oprava zavitu sviecky v hlave.

Streda, 13. Novembra 2013, 22:39

Ahoj ja jsem něco podobného řešil sice na ventilovém víku ale v podstate je to to samé.Svíčka je tuším 12 závit a asi 12x1.5 myslím že hlava dolu koupit nebo od někoho sehnat opravnou sadu Helikol cca 2000kč-cca 80e a buďto sám nebo někdo kdo to udělá.Pokud jsi zručný a dokážeš to zpátky poskládat tak sám.Ten nový závit ti přežije auto.tuneerr

Achmed201
Auto: BMW 520d F 11
Kraj: Žilinský

Štvrtok, 14. Novembra 2013, 10:09

EBOLA napísal:
ahojte. mam problem s jednym zavitom na sviecke.
pri montazi lpg mi menili aj sviecky a pri piatom valci mali problem jednu vytiahnut. nakoviec vytiahli a nahodili novu s tym, ze mozem ocakavat, ze sa to uvolni a bude podfukovat sviecku. to sa nakoniec aj stalo. zavit je v <>
viete mi poradit kolko bude stat oprava a kde sa to niekomu podari? chalan spominal ake zvacsenie otvoru druhym zavitom a vlozenie medzikusa.... diky za akukolvek radu.
ak by ste vedeli o dakej firme v okoli ZH-ZV budem najradsej.
snad na tom prejdem z BA do ZH ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)

to aký šmatliaci ti to robili?
hod tu nejaký spam na nich nech ostatný dajú pozor
BMW F11 525xd lci
Ford Edge 2.0 tdci bi- turbo
bmw f11 520d ex
bmw e39 530iA LPG - Ex

EBOLA
Autor témy

Štvrtok, 14. Novembra 2013, 11:03

ze tam bola dobre zadrbana povodna takze s tym uz nemali moc co robit.

dnes pojdem za banovce do jedneho servisu a dam si tam osadit docasne lozko. pri dalsej vymene sviecok vsak uz musi ist hlava dole a opravit to...

ma jebne

darklord
Auto: stara haraburda
Kraj: Bratislavský

Piatok, 15. Novembra 2013, 12:44

Ach jaj, rovno zozen druhu hlavu, to zase nestoji nezmysle (v porovnani s tou helicoil sadou). Aspon si ju mozes dat dopredu zrepasovat a potom len za jeden den prehodis staru za novu a auto ti nebude mesiac stat.
"Řídit diesel je něco jako bejt teplej, v dnešní době nic neobvyklého, ale pořád špatně."

EBOLA
Autor témy

Piatok, 15. Novembra 2013, 13:34

auto som vcera o 14:30 odviezol do autoservisu v ZH a teraz ked som volal tak uz bola nahodena nova sviecka NGK BKR6EQUP ... cena sviecky 16e a cena opravy 15e
jedine mali problem s velkostou hlavy, lebo nemali dost dlhe klieste na ulomenie takej hovadiny na konci tej strunky.

aj ked som trosku pochyboval ci sa im to podari ked boli taky vyjaveny z velkosti motora a kvality montaze lpg ale nastastie sa to podarilo :-)

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 7 neregistrovaných