... všetko o BMW ...
illicit napísal:Zdravim,
BMW 530D, rok 09/2003, 142KW.
Aky olej do serva? Chcem doliat olej do serva ale v obchoch maju len bud cerveny alebo zeleny a ja pozeram ze ja tam mam (este asi orginal) olej klasickej farby. nechcem ho celkovo menit(neviam ani ako) len som chcel doliat sposobom takym, ze odsal by som z hora z nadrzky olej a dolial novy (toto zopakoval potom po par kilometroch).
Ale neviem aky olej, nechcem to miesat.
dik za rady
Brano
mys_iak napísal:tak to si asi jediny komu vadi toto tazsie otacanie volantom...
ja zase poznam kopa ludi co im toto presne a tazsie tocenie priamo vyhovuje![]()
aspon sa necitim ako v renaulte
BrunoSoprano napísal:
fú kámo, vela ludí na to pičovalo, zato spravili do e60 a 90 a nových f-kových elektické a aktívne servoriadenie. Jak by to vypadalo že sadneš si do auta za 50 000€ a cítiš sa jak v žiguláku,ked chceš rýchlo vytočiť plný rajdBMW 5 je už vyššia trieda, tak ako E-classe od Benza,tam si určite ruky nezlomíš, tie už mali servotronic každá. Stačí že sa narobíš v robote,né to ešte za volantom :-)))
Ono to už ide fajnovo,ked sa rozbehneš ,to nemá chybu,ale ked stojím na mieste a mám otočiť z lava do prava,tak sa až hambím,ked kukajú na mna ,že krásny bavorák a musím s dvoma rukami točiť volantom jak Lolo
3rojková rada je športová,tej to pasuje ale v 5kovej rade je to smiešne,také nedokonalé,predsa príplatkovej verzii to stojí pár eur,akurát ja mám auto bez toho :-))))