... všetko o BMW ...

jak keby to nieco ubralo na funkcnosti..
  jak keby to nieco ubralo na funkcnosti.. keby to spravim tak si to aj tak nikto nevsimne a smerovky by blikali tak ci tak :) ci uz by isli rychlejsie alebo pomalsie mozem osrat
 keby to spravim tak si to aj tak nikto nevsimne a smerovky by blikali tak ci tak :) ci uz by isli rychlejsie alebo pomalsie mozem osrat  hlavne ze blika
  hlavne ze blika  kazde niečo ma aj za aj proti ... no LCM neviem ako by som poriesil
 kazde niečo ma aj za aj proti ... no LCM neviem ako by som poriesiljozko2828 napísal:A prave tu sa to potvrdilo hned pri prvom probleme. Vsak naco to opravit, jak sa patri. Radsej polepit co najlacnejsie......je sice fajn ze mas teraz 5ku ale ver mi ze ju nedokazes uzivit a ak nechces byt neskor na smiech ked tu budes vesat upravy ktore nepatria ani na skodovku tak sa skus zamysliet nad tym co som ti napisal...
](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif) Potom sa ani necudujme, ze tu jazdi tolko zdevastovanych lepenic oznacovanych ako vybyvane a vydojene ciganske plecky, ktore nemali stastie na majitela, bohuzial.
  Potom sa ani necudujme, ze tu jazdi tolko zdevastovanych lepenic oznacovanych ako vybyvane a vydojene ciganske plecky, ktore nemali stastie na majitela, bohuzial. No podla toho, ako chces riesit "opravu" LCM, sa to neubera dobrym smerom. Mozno ako docasne riesenie je rele OK, no aj tak by som to radsej dal do stavu povodneho, ked budu €.
  No podla toho, ako chces riesit "opravu" LCM, sa to neubera dobrym smerom. Mozno ako docasne riesenie je rele OK, no aj tak by som to radsej dal do stavu povodneho, ked budu €.