... všetko o BMW ...
mathesss napísal:a ked ti nefunguje kurenie, tak ti funguje ventilátor?? lebo ak nie, tak maš v piči "ježka" regulátor otačok ventilátora. Vtedy ti nebude fungovať ventilator a tým pádom ti auto nebude ani kuriť. Ked sa ti zasa robehne ventilator auto začne kuriť.. Rozoberalo sa to tu vela krát..
je to diel č:3 (jeden chalan ho tu predáva za 50euro v inzercii) no ja osobne by som si radšej išiek kupiť nový original do bavárie, pretože nový stojí 75 eur a on dáva za 50 repliku. To je ale len moj nazor
http://bmwfans.info/parts/catalog/E39/S ... condition/
BJS napísal:Moje auto sa teraz správa presne tak isto, pokiaľ sa motor nenahreje na pracovnú teplotu, ide iba studený vzduch. Keď sa motor nahreje až na pracovnú teplotu, topí. Ventilátor funguje normálne. Akurát do pomocného čerpadla nejde prúd. Ak ho tam privediem napriamo, topí. Neviem presne čo sa s tým stalo, na jar som doplňal klímu, v lete som menil chladiacu kvapalinu, na jeseň mi už vypadávalo rozmrazovanie zad. okna... Mne to až tak nevadí, lebo mám ohrev sedačiek, ale vozím malú dcéru a tam je to už na figu.
BJS napísal:Ak ti netopí vôbec, pozri kvapalinu v chladiči. Môžeš mať aj zaseknuté ihlové ventily.... Ak ti zle štartuje po dĺhšom čase, niekde padá nafta. Prezri prepadové hadičky na vstrekoch, prívod do vstrek. čerpadla...