petko,hele,neber si mě laskavě do huby a drž se tématu,já,na rozdíl od tebe mám oči otevřený a ne v hlavě nasráno,na hubě hadru a na očích klapky,...psáno samozřejmě mírně ironicky,ale pokud nevidíš nebo nechceš vidět,co se okolo tebe děje,tak do toho cvokhausu patříš především ty,...duchem chudí budiž blahoslaveni,neboť jim patří království nebeské,....to je myšlený expresivně kámo alias ty vzdušný zámky,který vládní junta ovcím slibuje a tupci o co víc je okrádají,o to jsou šťastnější

.....no,a dovolil jsem si ironicky tazatele upozornit na nutnou kontrolu podvozku v případě,že auto parkoval náhodou venku na ulici,...v téhle fázi dekadentní dem-okrást-i-je je totiž zcela běžná věc,když Ti nějaký pokrokář či jeho stoupenec za soumraku vrtná nádrž,zatímco ve dne, coby počestný dobrotruser prodává tupým důvěřivcům podvodné emisní povolenky či nabízí kotlíkové dotace s cílem vyrobit jim na klávesnici počítače "dluh ze vzduchu" a konečně je připravit o nemovitost a dopřát jim demokratický pobyt na ulici a pokrokové umrznutí pod lavičkou v parku.
Mojí bejvalce například stoupenci dobroty a demokracie takto 2x po sobě na vw sharan zdemokratizovali na ulici za bílého dne katalyzátor přímo na parkovišti kousek od kanceláře,kde pracovala jako advokátní koncipientka

.
No,a pár let zpětně si pro změnu z mého auta chtěl pod rouškou noci nějaký demokratizátor "vypůjčit" elektrony,asi proto,aby je na druhý den ,potěšen vykonáním dobrého skutku vrátil

,..
no,úplně čirou shodou náhod ho viděl kámoš z balkonu činžáku,když si dával večerní cigáro, já vzal milého demokrata přes hřbet bejzbolkou a on při útěku mimo skučení vyhrožoval přivoláním gestapáků ,neboť stoupenec demokracie ,pravdy a lásky má pravdu vždy,a já blbec to tenkrát ještě nevěděl

;-).
Dnes už to díky Bohu vím a taky vidím,jak to vypadá,když ta "prrrrrrravda a láska",díky tupému a letargickému okolí konečně zvítězila

Dneska bych dal dotyčnému rovnou klíčky a styděl se sám za sebe,že jsem jaksi opomněl dotkankovat plnou nádrž,.....a jako bonus a suvenýr nábojnici k tomu

.Tímto se mu tedy dodatečně omlouvám.
Moje současná je daňová poradkyně ,naštěstí normální,tak moc dobře vím z první ruky,kolik lidí má tenhle zkurvený režim na svědomí,Tak tolik k "demokratuře" a jejím vyznavačům a teď zpátky k autům