... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
jozefvorisek
Autor témy
Auto: BMW 523i e39
Kraj: Trenčiansky

Nefunkčný kľúč

Nedeľa, 19. Augusta 2012, 15:19

Potrebujem urgentne pomoc,
nabíjal som baterku, vypojil som káble a zrazu mi nešlo naštartovať tak som si myslel že som odpálil poistku ale potom som si spomenul že som sa ráno hral s kľúčom a rozoberal som to lebo som vymieňal tie gumové somariny... nerobím to prvý krát ale jednoducho teraz som tam niečo kompletne dodr*al.
S náhradným kľúčom všetko funguje a s tým čo som "opravoval" funguje zamykanie a odomykanie, spustím elektriku v aute ale akonáhle dám do 3 polohy na naštartovanie tak to nič nespraví. Zrejme som niečo dosral na tom čipe nevie niekto?

A keď som to vtedy vyťahoval tak mi odpadla tá plastová somarinka ktorá ide od toho zeleného čipu k tým tlačítkam (také ako na mobile) ale dal som to naspäť normálne ako to bolo a stále nič.
Obrázok
BMW 523i = Príbeh

Užívateľov profilový obrázok
jozefvorisek
Autor témy
Auto: BMW 523i e39
Kraj: Trenčiansky

Re: Nefunkčný kľúč

Nedeľa, 19. Augusta 2012, 16:23

Tak problém vyriešený, pre tých čo by náhodou mali rovnaký problém:

treba obidva kľúče initializovať alebo ako sa to píše... a to tak že sadnete do auta zavrete dvere, vložíte kľúč najskôr ho dáte do 1vej polohy na pár sekúnd, potom zasa do polohy 0. Stlačíte tlačidlo na odomykanie a budete ho stále držať. Potom v priebehu 10 sekúnd tri krát stlačíte tlačidlo na zamykanie a obidve tlačidlá pustíte. Ak sa vám zrazu auto samé od seba zamkne a odomkne tak to isté spravte aj s druhým kľúčom a už to funugje. Ak nie tak to spravte ešte raz pravdepodobne je tam na hovno daná tá somarinka čo prenáša signál z tlačítka do toho čipu.
Obrázok
BMW 523i = Príbeh

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 7 neregistrovaných