... všetko o BMW ...
bymep_e34 napísal:hm, to je tažko posúdiť.... keďže prikúriť studenému motoru by bolo rúhanie... takže to ani nejdem skúšať... a okrem toho studený ani nejak moc neťahá kým sa nezohreje aspoň kúsok
....hm... idem asi skúsiť najprv to tesnenie vymeniť.... ale ďakujem za nápad
bymep_e34 napísal:hm, to je tažko posúdiť.... keďže prikúriť studenému motoru by bolo rúhanie... takže to ani nejdem skúšať... a okrem toho studený ani nejak moc neťahá kým sa nezohreje aspoň kúsok
bymep_e34 napísal:aha zaujímavé, ďakujem, už som sa pýtal predbežne na cenu v servise... že tesnenie neviem presne koľko vravel... ale hej tuším to nebolo veľa hm nejak do či okolo 1000,-Sk... ale že za robotu celé do kopy okolo 9000,-Sk.... to je akože riadna morda, teda aspoň pre mňa je to moc...
neviem, či sa to dá lacnejšie spraviť.... mne to rozrátali na hodinovku, že sa s tým budú babrať min. 1 pracovný deň možno vraj aj viac, že sa tam niečo tažko v motore rozoberá a potom skladá... takže tak...
![]()
inak neviete ako sa dá zmazať nápis INSPECTION... sa mi rozvietil akurát keď som odchádzal z Rudna domov.... len cez diagnostiku? Mi mazali vo štvrtok všetky servisné intervaly... a zasvietilo sa to v nedelu....
bymep_e34 napísal::roll: hm,hej veď nieje to akože nejak veľa, len pre mňa je to dosť... aspoň momentálne, a opýtal by si sa?? Aspoň aby som to mal s čím porovnaťďakujeeem
BlackMW napísal:bymep_e34 napísal:hm, to je tažko posúdiť.... keďže prikúriť studenému motoru by bolo rúhanie... takže to ani nejdem skúšať... a okrem toho studený ani nejak moc neťahá kým sa nezohreje aspoň kúsok