... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

mmracing.sk

ketxup
Autor témy
Auto: BMW 525D Touring E61
Kraj: Žilinský

Midpanel

Utorok, 6. Decembra 2011, 12:58

Ahojte, idem sa opýtať, či tu už niekto riešil výmenu mid panelu za iný druh. V súčastnosti mám

http://img166.imageshack.us/img166/6599 ... 639an7.jpg

a chcel by som tam dať niečo takéto

http://memimage.cardomain.com/member_im ... 9_full.jpg

Ďalej by ma zaujímalo, že či treba nejaké sw úpravy robiť, prípadne aby išlo aj ovládanie z volantu.

ketxup
Autor témy
Auto: BMW 525D Touring E61

Re: Midpanel

Utorok, 6. Decembra 2011, 13:00

Ešte dodám, že mám malý BC, čo všetko je potrebné, aby sa dalo zobrazovať na mid paneli info z BC.

Užívateľov profilový obrázok
airbone
Auto: F25 X3
Kraj: Prešovský

Utorok, 6. Decembra 2011, 13:28

Mam taky mid na predaj bez tlacidla TEL. Aj instalacnu kablovacku, velmi jednoduche pripojenie len 5 ci 6 kablikov na povodnu kablovacku stareho radia. To stare co tam mas sa vola tusim IRIS display, nie je to MID display. Ale ak mas budily len s malym BC tak neviem ci ti to bude zobrazovat BC udaje, asi nie, len info AUDIO (stanice apd). Niektore auta s MID a malym BC na budikoch tusim nemaku tlacidlo BC na nom a zobrazuju len ostatne audio/tel.... data. Myslim ze by si musel dat aj budiky HIGH s velkym BC. To by tiez nebol problem, ale zasa dalsie $$$.... Ale neviem to naisto.

LuCKy
Auto: BMW 530iMola

Utorok, 6. Decembra 2011, 13:36

Ako pise airbone, to co tam mas nie je MID ale IRIS radio.
Pokial chces aby ti MID fungoval ako ma, tak po zapojeni to bude treba nakodovat.
Dokonca myslim, ze tam netreba ani dopajat ziadne kable, staci vybrat IRIS, nahodit MID a nakodovat. Ten MID panel potrebuje len napajanie, ovladanie intenzity podsvietenia a iBus zbernicu, nic viac.
Problem ale moze nastat ak mas len stereo vybavu, vtedy je myslim horny REVERSE prehravac (obsahuje celu elektroniku radia) spojeny s IRIS panelom, takze ak budes chciet vybrat IRIS panel, tak budes musiet vybrat cele radio, co je uz problem...

EDIT: BC fungovat nebude bez HIGH verzie budikov, ako pisal airbone

LuCKy
Slovenčina pre BMW palubný počítač/navigáciu v modeloch E38, E39, E46, E53, E83. Jednotky MK3 a MK4. Na výber celkovo tri verzie pre oba typy jednotiek. Viac na našom webe www.elceka.sk/bmw-palubny-pocitac-v-slovencine
Denne svietenie, zatial len BMW do 03/2007.
-
Obrázok
-
Obrázok

airbone
Auto: F25 X3
Kraj: Prešovský

Utorok, 6. Decembra 2011, 18:59

jj, bez HIGH budikov zrejme BC nepojde, teda aspon som to este v takej kombinacii nevidel a tie auta co mali LOW budiky tak mali MID displej len pre zobrazovanie AUDIO/TEL/DSP data bez tlacidla BC.
Inac MID sa da pripojit bez problemov, mam k tomu malu kablovacku t.j. steker co ide do MID a potom zopar kablikov ktore sa pripoja na kable co vedu na zasuvke do raida bud stara s gulatymi pinmi alebo aj novsia. Tam je vyvedena aj I-BUS, a su k tomu "lustrove" svorky, takze staci len nacvakat na kable zvonku.....
No ale aby fungovalo plne aj BC, tak musel by si zohnat aj budiky s HIGH OBC a tie naprogramovat v aute a nakodovat HIGH OBC retrofit. Ak by nahodou, tak viem take budiky dodat bez problemov.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 8 neregistrovaných