... všetko o BMW ...

cerpadlo mam nahradne,jebo to bolo v tej cene motora za 500e
 cerpadlo mam nahradne,jebo to bolo v tej cene motora za 500e   ,neviem ci to pekne vsetko neodnesiem do boschu v kezmarku aj so strekmi a vsetko si dam pekne premerat,nastavit a tak to pojde do auta...asi tak
 ,neviem ci to pekne vsetko neodnesiem do boschu v kezmarku aj so strekmi a vsetko si dam pekne premerat,nastavit a tak to pojde do auta...asi tak 

kolko cerpadla ma e39 530D
 kolko cerpadla ma e39 530D  

nesmejte sa,nemam cas sa tomu na plno venovat a som stolar
 nesmejte sa,nemam cas sa tomu na plno venovat a som stolar 

este niejake,??
  este niejake,??

Johnny_R6 napísal:napísal si dobre, to prvé je v nádrži, dalšie v motory až na to že si pridal servo pumpu
toto je CR čerpadlo (č.1) http://bmwfans.info/parts/catalog/E39/T ... ress_pump/
A to tretie je dopravné čerpadlo pod vodičom.
 cerpadiel a aj foto ak mozes,alebo mas cas,diky kamo
  cerpadiel a aj foto ak mozes,alebo mas cas,diky kamo 

dakujem,no tak uz len s tych troch je daco v pici a sorry za slova,ale uz ma to fakt sere,aj ked viem ze som zacal z druheho kanca a motor mam komplet pomeneny a este aj nahradny
 dakujem,no tak uz len s tych troch je daco v pici a sorry za slova,ale uz ma to fakt sere,aj ked viem ze som zacal z druheho kanca a motor mam komplet pomeneny a este aj nahradny  vymenim vsetky tri a uvidime....fakt diky,keby nieco trebalo tak daj vediet Johnny,aby som sa dajak revanzoval ked doriesim DVOJ rocny problem
 vymenim vsetky tri a uvidime....fakt diky,keby nieco trebalo tak daj vediet Johnny,aby som sa dajak revanzoval ked doriesim DVOJ rocny problem ](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)

.. inak momentálne riešim tieto čerpadlá aj ja
  .. inak momentálne riešim tieto čerpadlá aj ja   .. akurát že mne to od 1800-2000 neťahá .. hluché auto fabia junior 1.0 .. podla toho čo mi chalani radili mám spadeno práve na dopravné čerpadlo pod vodičom len si to nemam ako odmerať či tlačí tolko kolko by malo. Ešte skočím na diagnostiku, už tento tyždeň sa mi to snad podarí a uvidíme čo to nakoniec bude.
 .. akurát že mne to od 1800-2000 neťahá .. hluché auto fabia junior 1.0 .. podla toho čo mi chalani radili mám spadeno práve na dopravné čerpadlo pod vodičom len si to nemam ako odmerať či tlačí tolko kolko by malo. Ešte skočím na diagnostiku, už tento tyždeň sa mi to snad podarí a uvidíme čo to nakoniec bude. 

,skusime to vymenit uvidime.
 ,skusime to vymenit uvidime. ,uz ked dve roky tak uz sa pobavime,ne?
 ,uz ked dve roky tak uz sa pobavime,ne?