... všetko o BMW ...
bmw777chose napísal:Tu je ten snimac hriadela dúfam...:)
-Inac som si teraz všimol že ked pridám,tak mi niečo tak zarezonuje v šani a zistil som že som v pondelok pri montazi trhol jednu srubu s tej hornej páry...----STOLAR:)
TT-SIMIK napísal:Netreba to sanie tahaj jako cocot...))))ma to svoj moment,veľa ludí to zbytočne pretahuje.......tým myslím tych expertov všelijakých...)))))
Sk1r3x napísal:zhodiť sanie čaká aj mňa ešte tak 2-3 krát tento mesiac ak sa to nevyrieši teda skôr , tiež riešim sračku, ale inú už rok nonstop , žena do mňa už strašne pčuje ...
To sa ti ako podarilo zalomiť tiež šróby ?
Ja som jeden zalomil pol roka do zadu na EGR do srania ... tento utorok som ho vyvrtaval a robil nový závit, nešiel lahko , bol totálne zaseknutý![]()
![]()
Rudo ZM napísal:Chose,nechaj už to úbohé auto na pokojiNeni taký deň aby si na ňom niečo nevystrájal Veď ty si už horší ako csuka
![]()
![]()
![]()
Tamtá vec nemá na snímači čo hladaťPotom môže hlásiť do RJ kokotiny a tá potom zblbne....
bmw777chose napísal:...isli krasne vonku v pohodicke,na sani sme prelozzili zo stareho tak ze vsetko oks,aj tesnenia.
A rovno som si vymenil aj to cidlo kluky a co som s tamat vybral???Si sadnite na rit a tak pozrite na fotku...
-------------a mi povedzte co?a skade sa to nabralo na tom magnete????