... všetko o BMW ...
torko29 napísal:hej..dík..Máš pravdu..už som na to prišiel aj ja,že ježom to nebude...Bolo málo náplne,ale aj zavzdušnené..Starú náplň mi nevytiahli celkom...
torko29 napísal:hej..dík..Máš pravdu..už som na to prišiel aj ja,že ježom to nebude...Bolo málo náplne,ale aj zavzdušnené..Starú náplň mi nevytiahli celkom...
BJS napísal:Kto ti to robil?
torko29 napísal:Kellbel z Myslavy...Nič proti,ale ked som mu po tom zavolal,že mi nejde klíma tak mi povedal nech mu zavolám o dva dni,že teraz nemá čas a pozrie sa mi na to..No o dva dni mi vôbec nedvíhal mobil a ani nereagoval na sms..tak dík s takým podnikateľom..Mám mienku o nom....
BJS napísal:Takú istú skúsenosť mám s ním aj ja. Otočí na chvíľu nádrž s chladivom a hotovo. O pol hodiny už klíma nechladila. Potom som zašiel za jedným členom z Drienovca (odtiaľ z klubu ale neviem, či mu tu môžem robiť reklamu), ten mi naplnil takým množstvom, aké tam má ísť. Takú prácu som nevidel v žiadnom servise. Odsal, presne navážil chladivo, pridal mazivo. Povedal mi, že na dovolenku a späť mi to vydrží, aj keby bola klíma deravá. No a drží to už vyše roka. A čo sa týka Kelbela, povedal som mu: milý Rastík, k tebe nedám opraviť ani fúrik.
torko29 napísal:čaute..Mám E39 r.v.1998..Mám problém s klimatizáciu..kompresor je funkčný a náplň je nová..Dnes je to odskúšané..Všetko je ok a aj napriek tomu mi fúka v interiéri lentý až teplý vzduch..Mal niekto problém podobný..??? dík za každú radu,pomoc...toro
kovox napísal:nazdar,ukazuje ti vonkajsiu teplotu??? ked nie,ked tam mas -40, tak kvoli tomu ti nejde klima