... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

reklamne predmety bmwklub.sk

danko2002
Autor témy
Auto: BMW 530D
Kraj: Bratislavský

Kazde koleso inak vysoke!

Štvrtok, 27. Októbra 2011, 18:51

Zdravim pani,mam jeden zasadny problem ktory mi vrta hlavou a nedokozal som ho nijak vyriesit preto Vas ziadam o radu. Nedavno som isiel na chatu s mojim autom do vysokohorskeho terenu(pozn.dost zly teren a nizkoprofilove kolesa 19-ky) a odvtedy mam kolesa vyssie ako predtym. O tom ze zadne kolesa sa mi nadvihli s tym som sa uz zmieril lebo su tam vzduchove vankuse a uz nie su pod blatnikom ale dost vysoko co sa mi nepaci ale s tym som ako tam zmiereny(prijmem radu aj na tento problem). Moj problem je vsak to ze uz aj predne kolesa kde su len normalne tlmice sa mi zdvihli ale nie rovnomerne ale raz je vyssie jedno koleso a inokedy druhe.
Kde je problem???
Preco mi to robia tie kolesa v com mam hladat chybu???
Mam 19-ky elektorny aby to pekne vyzeralo a tie maju byt akurat pod blatnik a nie aby som jazdil ako na SUV.
Dakujem!

Užívateľov profilový obrázok
TomTomZH
Auto: e60 530xd,dodge SRT4
Kraj: Banskobystrický

Re: Kazde koleso inak vysoke!

Štvrtok, 27. Októbra 2011, 19:27

podla mna s tym kolesa nic nemaju,skus hladat chybu niekde tlmice ,struny,mozno nejake segmenty na naparve (ohnute rameno co asi nebude ...)
12218

Užívateľov profilový obrázok
LuCKy
Auto: BMW 530iMola
Kraj: Žilinský

Re: Kazde koleso inak vysoke!

Štvrtok, 27. Októbra 2011, 20:44

Ten zadok ti poriesia cez diagnostiku.

LuCKy
Slovenčina pre BMW palubný počítač/navigáciu v modeloch E38, E39, E46, E53, E83. Jednotky MK3 a MK4. Na výber celkovo tri verzie pre oba typy jednotiek. Viac na našom webe www.elceka.sk/bmw-palubny-pocitac-v-slovencine
Denne svietenie, zatial len BMW do 03/2007.
-
Obrázok
-
Obrázok

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 27 neregistrovaných