... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
SO-DEVIL
Autor témy
Auto: BMW 530DA
Kraj: Košický

Jedna strana vyzsie druha nizsie! :(

Utorok, 11. Septembra 2012, 09:27

akurat teraz som isiel k autu na parkovisko a na oko bolo vidno ze soferova strana je vyzsie ako splujazdcova! ja uz neviem ci ma niekto uriekol ci co sa stalo ! a tom mam auto 3dni!!! poradte co to moze byt,,,530d-normalny podvozok nie vzduchovy :( ](*,)

hakker
Auto: E39 Touring
Kraj: Nitriansky

Re: Jedna strana vyzsie druha nizsie! :(

Utorok, 11. Septembra 2012, 09:32

zlomena struna? skus mrknut

Rottwa
Kraj: Zahraničie

Utorok, 11. Septembra 2012, 09:34

Pneumatiky su dofukane ? Kolesa rovnake ? Auto bolo asi havarovane. Skus ci sa ti dobre zatvaraju dvere na prvy krat na oboch stranach. Potom nosniky, pruziny ci niesu poskodene. Auto na zdvihak a popozerat vsetko, potom skusit geometriu a pozriet na hodnoty, co je zle. Ramena ci nie su krive.

Ak ti stoji krivo iba zadok, mam zadne pruziny z M-koveho podvozku, mozes skusit prehodit ci pomoze - poziciam.

SO-DEVIL
Autor témy

Utorok, 11. Septembra 2012, 09:35

nemal som cas lebo som v praci,,,nemoze to byt tym ze som zastavil a zaradil P ??? nezmeni sa to ked sa prejdem?

SO-DEVIL
Autor témy

Utorok, 11. Septembra 2012, 09:39

skusil som este tak na ryclo pozriet,,, na spolujazdcovej strane boli aj mensie medzery medzi pruzinou ako keby na tej strane spolujazdcovej nieco bolo nalozene.... stoji tak iba zadok auta...na soferovej strane mi vojdu medzi gumu a blatnik 4 palce a na druhej spolujazdcovej len 2 :( havarovane nevyzera byt... ze som si to nevsimol pri kupe...ale az teraz ,,,neviem co sa akoze stalo...

jozefvorisek
Auto: BMW 523i e39
Kraj: Trenčiansky

Utorok, 11. Septembra 2012, 15:58

A bola tá pružina rovnaká na jednej strane ako na druhej?
No pokiaľ nemáš v kufry náklad na jednej strane tak ak to mal nejaký :^o možno sú tie pružiny rozdielne. Alebo je zlomená...

Ale najskôr by som skontroloval kolesá + tlak v pneu a potom porovnaj tie pružiny...ak nič z toho tak potom je to prúser.
Obrázok
BMW 523i = Príbeh

SO-DEVIL
Autor témy

Utorok, 11. Septembra 2012, 19:43

Dneska som lezal pod autom a nic take zvlastne som si nevsimol,,,vsetko rovnakeee tak ako na jednej tak aj na druhej...kolesa vyzeraju nafuknute rovnako, ramena rovnake , tlmic rovnako,stabilizatory ok pruzina tiez(nebola nikde seknuta ),,,no proste vsetko rovnake :D ale jedna strana je stale o trochu vyzsie ...zajtra pojdem do servisu no nech sa na to pozru odbornici...som zvedavy! skor sa mi zda ako keby jedna pruzina bola trochu unavena alebo ta guma pod nou viac stisnuta o cca 0,5cm a potom to na celom aute robi tak ze je to viditelne...no uvidime!

jararak
Auto: skodofka 120l
Kraj: Bratislavský

Streda, 12. Septembra 2012, 08:33

moze byt ze je pruzina zle nasadena, ona ma totiz svoje vyseky v ktorych musi byt, ked je pootocena, je viac stlacena a tak dalej, treba to poriadne pozriet, lepsie este na zdvihaku
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

SO-DEVIL
Autor témy

Streda, 12. Septembra 2012, 13:23

este sa chcem opytat...moze byt ta strana VZADU ktora je viac nafuknuta NIZSIE a ta strana ktora je menej nafuknuta VYZSIE???

SO-DEVIL
Autor témy

Streda, 12. Septembra 2012, 18:56

zavada odstranena na vodicovej strane vzadu bola guma menej dofuknuta mala asi 1,9 a preto ta strana stala vyzsie a spolujazdcova zo zadu bola OK preto stala nizsie,,, dofukol som obidve rovnako a uz stoji ROVNO.... zaujimave :) =D>

Rottwa
Kraj: Zahraničie

Štvrtok, 13. Septembra 2012, 08:29

](*,) to si robis srandu..precitaj si moj prvy prispevok v tejto teme, prvu vetu.

SO-DEVIL
Autor témy

Štvrtok, 13. Septembra 2012, 13:53

tak hej ale pneu vyzerali dofuknute rovnako...ale ked som to zacal riesit tak najprv som pozrel pod auto ci je vsetko ok a az druhe co som spravil som ich siel dofukat...

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 10 neregistrovaných