... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

mmracing.sk

donie

Re: info o tejto e39

Pondelok, 23. Novembra 2009, 14:49

sedacky su individuana vec, ja mam 115000 realnych, servisna, doklady z BMW kupoval som v zaruke a sedadlo je trosku vysedene. samozrejme, ze volant, pedale a ine veci su tip top. ale niekto kto zataca jednou rukou, kludne vyderie aj volant. nieje v nom diera,ale citim, ked si sadnem na spolujazdcove, ze je ine....a v Nemecku je to uplne ine ako u nas, cim menej km a lepsi stav, tym vyssia cena, ked chces auta so 150 tis km, v tuti fruti stave a m packet, navyse nejaku vybavu a nehovorim, ze to budes chciet po FL, zabudni na 10 tis, nachystaj si kludne aj 11-12....

jany___
Autor témy
Auto: e39 530d
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 23. Novembra 2009, 17:07

Jo, pravdu mas, musim popustit z mojich poziadaviek v tej cene. Nasiel som ale toto : http://bmwklub.cz/modules.php?name=Foru ... ic&t=74966 , cakam na lepsie foto a vin aby sa mohla overit historia. Malo by to byt kupovane v cz, druhy majitel, servis iba tam a auto netrpelo nedostatkom financii. Ked dostanem lepsie foto, mozem postnut sem a mozte sa vyjadrovat :)
Obrázok

BMWpositiv

Pondelok, 23. Novembra 2009, 18:32

...heh, asi to má senzor vonkajšej teploty v prdeli, ale ináč to vyzerá byť celkom fajn kúsok... :wink:

jany___
Autor témy
Auto: e39 530d
Kraj: Bratislavský

Utorok, 24. Novembra 2009, 00:11

jj, suchla plasty a odrapila cidlo, pri vymene plastov jej cidlo zabudli opravit, lebo si to neobjednala :) Inac krasne auticko, nechces predat? Ako si s nim spokojny ?
Obrázok

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 16 neregistrovaných