... všetko o BMW ...
skaldo55 napísal:urcite ano a ale ked trvas na 540 tak si zozen nejaku na banan aby bolo vsetko po ruke
ono to neni zlozite len proste mrte veci je inych ale pokial by bol bananik popripade totalka zozadu tak nem problema
LuCKy napísal:-presne tak, zmena paliva nie je povolená, takže by bola nelegálna...
-3.0D je super motor, hlavne od roku 2001 myslím, tie boli silnejšie (410Nm), opýtaj sa Xadera, ten mal (a asi ešte má) 530D...
-ak máš teraz 2.0i (M52B20) motor, tak káblovačka by sa meniť nemusela (na 90% som presvedčený), ale RJ samozrejme áno, prípadne by sa musela premapovať Tvoja pôvodná...
LuCKy
lupo napísal:...jo a ver tomu, ze prevarenie cisel sa da zistit - takmer vzdy. a na e39 by to bolo fest tazke vzhladom na to, ze ma VINko vyrazene na pravom tlmicovom domci (teda aspon to moje)
LuCKy napísal:... Tak tomu never...![]()
....
LuCKy
lupo napísal:LuCKy napísal:... Tak tomu never...![]()
....
LuCKy
ale ver, robili sme niekolko desiatok znaleckych posudkov a vzdy sa na to prislo. ultrazvuk, roentgen a rozne chemikalie su svina a odkryju aj to, co nemalo byt odkryte. nezistis to jedine ak sa vymeni polka auta. a navse VIN (a cisla s nim suvisiace) nie je len na jednom mieste