... všetko o BMW ...
George2103 napísal:Dik za radu chalani,skusim to v sobotu spravit a uvidime co to spravi.Ale mam taku otazku,to hucanie by bolo pocut ak ked auo stoji,ci? Lebo mne sa ten hukot zvysuje podla toho v akych otackach je auto.Cim vyssie otacky tym vacsi hukot.Kym stojim tak je ticho.Az ked pridavam tak so zvysujucimi sa otackami sa zvysuje ten zvuk.Ako keby bol naozaj na konci vyfuku vysavac ktory huci podla otacokIde to od motora ale neviem ci od toho ventilatora.Co vy na to?
dodiiik napísal:no ten ventilátor je kapitola sama o sebe : má tri rychlosti ovládajú ho odpory (často odchádzajú)
1. rychlost sa zapína stale keď sa spustí klíma
2. keď nevládze prvá rýchlosť a beží klíma
A 3. tia je napriamo a tú zopne ked nevládze chladit visko spojka napr. motor v horúcom počasí, alebo ju zapne ak sa prehrieva klíma ked nfungujú prvé dve rýchlosti....
A občas za zadrie aj ložisko, potom dáva vrtula taký čudný odpor, keď s nou točíš a rýchlo zastane....
pokiaľ ti ten ventilátor funguje normálne (ako ej popísané) a máš tam chybu tak ju vyamž a nerieš mohlo to vyskočit pri hocčom, napr. mne sa stalo že som zle utiahol baterku a pri štartovaní mi ju odpojilo... (moja blbost..) tak mi vyskočili chyby skoro na všetkom.... vymazal som napojil som všetko na doraz... a už viac nič s uvedeného nevyskočilo...
George2103 napísal:Dik za radu chalani,skusim to v sobotu spravit a uvidime co to spravi.Ale mam taku otazku,to hucanie by bolo pocut ak ked auo stoji,ci? Lebo mne sa ten hukot zvysuje podla toho v akych otackach je auto.Cim vyssie otacky tym vacsi hukot.Kym stojim tak je ticho.Az ked pridavam tak so zvysujucimi sa otackami sa zvysuje ten zvuk.Ako keby bol naozaj na konci vyfuku vysavac ktory huci podla otacokIde to od motora ale neviem ci od toho ventilatora.Co vy na to?