hmmm a to pravidelne dum dum dum a chracanie zo soferovej strany sa neobjavuje nahodou iba ked je vonku zima??? ja len ci to nieje webasto pretoze chrcanie zo soferovej strany webasto robi a aj si pravidelne odbufkava
Felicia "novy xicht" 1.3MPi 50kw ex BMW e36 M52 320i 110kw ex BMW e39 M57 530dA 142kw - aktual
ja nemám webasto, ja mám 330D , len mám ten istý motor , ale na šoférovej strane mám prídvaný ohrev vody, ale chrčalo to aj keď bola odstavená vodná pumpa, takže to asi nebude ono a chrčí to hlasnejšie keď je motor zahriaty...
Vymenil som dnes silenty motora a prevodovky , oba lemforder, poviem vám nechcem bez zdviháku a jamy robiť niečo podobné najmenej rok ...
Nejazdil som na nových dlhú trasu , ale to povestné taka taka , každý takt motora je preč , počuť len pneumatiky a jemné krásne pradenie motora , takže zrejme je to riešenie na našej M57 choroby v kabíne
chlopi a nemohli by vam to robit silentbloky?ci uz motora alebo prevodovky?ak su naprd,tak sa hluk prenasa na kasnu a do interieru..je to len moj laicky nazor
No kamo sa zda ze tvoj laicky nazor bola trefa do cierneho
no silent motora má dosť vela dočinenia s hlukom v kabíne, lebo to čo počuť nemusí byť vôbec vstrek, ale prenášanie taktu cez prasknutý silent na kostru.
Motora sa zapiera na pravý silent a ten bol rozdrtený a keďže vnútri sú ocelové zvonce a tie keď sa uplne stiahnu k sebe tak to je čisto na železo.
takze treba vymenit pravy a lavy silent na motere a na prevodovke tiez? ci len skontrolovat ci je aj ten na prevodovke rozbity? tiez treba menit na motore obidva radsej ? fuu pozeram ze su aj dost drahe...(na prevodovku stoji okole 10 eur to by bolo v pohode) ale motor jeden 100 aj druhy 100