... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
Driver67
Autor témy
Auto: E53 2.0iS (iks5)
Kraj: Trnavský

Flashing Angel Eyes

Utorok, 20. Septembra 2011, 00:21

Ked otocim kluc do druhej polohy nastane presne tento svetelny tanec:
http://www.youtube.com/watch?v=rvjmcadtP2s&NR=1
Pre mnohych to bude isto zname... Chcel by som aby som mohol pocas jazdy spravit to iste. Vnutri v aute umiestnim spinac, ktory ked zapnem svetla sa mi rovnako rozblikaju. Vie mi niekto pomoct ako navrhnut takyto obvod?
Pre mnohych to bude isto hlupost ale tak :D ...
Chcem uz konecne auto, do ktoreho sa leje servo olej a nemat namiesto svetlometov lampy na petrolej

airbone
Auto: F25 X3
Kraj: Prešovský

Re: Flashing Angel Eyes

Utorok, 20. Septembra 2011, 10:02

Navrhnut obvod? Kamarat, v aute mas LIGHTMODUL, teda RJ svetiel, nie je to embecka kde vnutri prepajas rucne kable. No ked si dobry elektronicky expert, iste to zvladnes. Niektori to uz zvladli tu, vid nizsie.

Riesenie existuje:
staci si kupit pridavny modul od eLight od ujov tuto:
http://www.car-solution.de/en/BMW-5-Ser ... l?TreeId=3

tam si nastavis co a ako ma svietit a blikat.....

http://www.youtube.com/watch?v=c5qSB28s ... r_embedded

rixo
Auto: BMW E36 323i Coupé

Utorok, 20. Septembra 2011, 18:11

to platí asi pre všetky osvetlenia v aute že ?
juro kúp to a jebni tam melodiu vianočnú :D jak keď žereš kapra a stromček ti jebe svetle do rytmu :D
E36 B330i Reborn Hellrot Coupé akt.

Driver67
Autor témy

Utorok, 20. Septembra 2011, 22:48

vobec sa mi nechce davat 150euro za daco taketo:)) skor nejaky jednoduchy obvod by to chcelo :))
Chcem uz konecne auto, do ktoreho sa leje servo olej a nemat namiesto svetlometov lampy na petrolej

airbone
Auto: F25 X3
Kraj: Prešovský

Streda, 21. Septembra 2011, 22:53

Driver67 napísal:
vobec sa mi nechce davat 150euro za daco taketo:)) skor nejaky jednoduchy obvod by to chcelo :))

no ked si myslis ze to je jednoduchy obvod, tak preco ho nenavrhnes????? :smile:
ako hovorim, mozno by to fungovalo na embecke, ale pozor, bmw ma lichtmodul ktory kontroluje vsetko do bodky, aby sa ti potom z toho nezblaznil........ :thumbup:

tommy530d
Auto: BMW 530d Touring
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 22. Septembra 2011, 21:49

neriešil by som to.. mne to robí už.. cca rok.. a pohoda.. a vraj to je tým.. že BC kontroluje aj žiarovky vo svetlach.. a ked kontroluje LED, tak ten prud, aj ked je slaby dokáže to rozsvietiť, resp preblikať či su v poho... či je to tak. neviem.. ale, doteraz sa nič nestalo.. =D>
otazka: tie kruhy su original, alebo repliky? ja mam repliky. zatiaľ držia. len, ledky som vymenil už
Skoda 120, Skoda Favorit, Mitsubishi Carisma 1,8 GDI, BMW 316i Compact, BMW 530d Touring, Audi A4 Avant 2.0 TDI B8

Driver67
Autor témy

Piatok, 23. Septembra 2011, 09:16

Airbone, rozmyslal som nad tym, ze co si ten licht modul pomysli ked ja tam zrazu začnem prerušovať šťavu :D mám pocit, že mi to bude vyhadzovat chybu na displayi, isto daco s parkovačkami. Myslíš, ze by to mohlo ten modul poškodit?

Driver67
Autor témy

Piatok, 23. Septembra 2011, 11:04

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 14 neregistrovaných