... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
jararak
Auto: skodofka 120l
Kraj: Bratislavský

Re: FL xenony

Štvrtok, 23. Februára 2012, 14:46

chyt svetlo za xenon a skus nim pohybat s citom, ak ti to pojde len par mm, su dobre, ak nim pohnes aj 3-5cm, tak skus hadat kde je chyba ;)
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

EDUSO
Auto: BMW 540i Touring
Kraj: Banskobystrický

Piatok, 24. Februára 2012, 12:19

Mne včera došli dnes sa budú montovať svetlá z PL . Chlap to asi skladá lebo plexi + štartre sú orig. HELLA ale zbytok ani boh nevie ale sú nové . Ceny dobrá s poštovným cca 2200 zl. komplet so všetkými žiarovkami za pár. Nevýhoda je ,že sa dá obj. len pár. Ak by mal niekto záujem tu je link : http://moto.allegro.pl/bmw-e39-e-39-e-3 ... 68892.html

MatesZA
Autor témy
Auto: e39 530dA
Kraj: Žilinský

Piatok, 24. Februára 2012, 16:31

Tak daj potom vedieť ako svietia, keď ich namontuješ lebo cena je to ozaj dobrá za pár. Asi by som ich aj vyskúšal. Myslím, že to vychádza okolo 450€ za pár a to u nás nové za to nekúpim ani keby som sa po... :-"

EDUSO

Piatok, 24. Februára 2012, 23:50

Mám založené tie svetlá všetko O.K. len tie xenon výbojky čo tam boli pribalené nesvietia tak ako tie čo tam boli originál modrobielo ale trochu sú tak viac do žltomodrobielo neviem tú farbu nejako opísať proste iný odtieň smerujúci trochu viac do žlta. Výbojky sú made in HUNGARY. Boli v cene tak seriem na to. Ale svietivosť dobrá len trochu nezvyk ten odtieň . A dokonca na tom druhom svetle som našiel aj nálepku HELLA no neviem či to tam poliak nalepil alebo čo. Teraz neviem či je to orig. ale pasovali bez problémov. A ešte mi tam dal aj tie tenké lišty čo sú pod svetlami síce iná farba ako mám ale dal . Ak mi zajtra vydá čas nafotím.

MatesZA
Autor témy

Sobota, 25. Februára 2012, 18:44

ja som dnes založil výbojky philips a zajtra ma čaká leštenie plexi. urobia mi to po 10€ za svetlo. nemám už čo stratiť. v piatok večer na diaľnici to bola doslova videohra lebo som v tom daždi nevidel absolútne nič. týmto by som sa chcel rovno aj ospravedlniť tým, ktorých som náhodou oslepoval lebo som potom radšej zapol hmlovky, ktoré to aspoň trocha zachránili. ak nepomôže preleštenie, tak musím pošetriť aj ja na tie svetlá z toho poľska. cena je na nich zaujímavá a keď EDUSO hovorí, že svietia dobre, tak tam dám len riadne výbojky a bude pokoj. ale predsa aj 500€ je celkom dosť, tak dúfam, že leštenie pomôže.

hakker
Auto: E39 Touring
Kraj: Nitriansky

Sobota, 25. Februára 2012, 20:42

MatesZA napísal:
ja som dnes založil výbojky philips a zajtra ma čaká leštenie plexi. urobia mi to po 10€ za svetlo. nemám už čo stratiť. v piatok večer na diaľnici to bola doslova videohra lebo som v tom daždi nevidel absolútne nič. týmto by som sa chcel rovno aj ospravedlniť tým, ktorých som náhodou oslepoval lebo som potom radšej zapol hmlovky, ktoré to aspoň trocha zachránili. ak nepomôže preleštenie, tak musím pošetriť aj ja na tie svetlá z toho poľska. cena je na nich zaujímavá a keď EDUSO hovorí, že svietia dobre, tak tam dám len riadne výbojky a bude pokoj. ale predsa aj 500€ je celkom dosť, tak dúfam, že leštenie pomôže.

ak by si sa rozhodol pre predaj tych tvojich starych tak daj vediet mal by som zaujem ak su po FL

EDUSO

Sobota, 25. Februára 2012, 23:24

No po pravde zostalo mi dobré len jedno ľavé lebo to druhé je roztrepané. Možno by som ho aj predal. Je komplet. Po FL xenon + asi pred mesiacom som na nich menil plexi aj s tyčkami. To pravé už len asi na náhr.diely. viď foto .
Prílohy
Svetlá E 39 (5).JPG
Svetlá E 39.JPG
Naposledy upravil/-a EDUSO v Sobota, 25. Februára 2012, 23:28, upravené celkom 1 krát.

MatesZA
Autor témy

Pondelok, 5. Marca 2012, 13:33

no, vyleštené síce už mám ale len z vonka... je to troška lepšie ale z vnútra je to stále mliečne. kašlem na to, idem si kúpiť tie plexi nové. ak by niekto vedel o nejakých lacnejších, tak sem s návrhmi :D

MatesZA
Autor témy

Sobota, 17. Marca 2012, 20:54

dnes som rozobral svetlo. parabola nemá ani náznaky nejakého pochromovania. plexy zvnútra ako mlieko. je to zlé. veľmi zlé. a pri rozoberaní sa mi podarilo zlomiť jednu tyčku. som v ťahu. musím dať urobiť nejaký repas kompletný. na nové nemám. som v ťahu. nočná diaľnica bude zas utrpením.

Jackalo
Auto: BMW E39 530d

Nedeľa, 18. Marca 2012, 12:40

MatesZA napísal:
dnes som rozobral svetlo. parabola nemá ani náznaky nejakého pochromovania. plexy zvnútra ako mlieko. je to zlé. veľmi zlé. a pri rozoberaní sa mi podarilo zlomiť jednu tyčku. som v ťahu. musím dať urobiť nejaký repas kompletný. na nové nemám. som v ťahu. nočná diaľnica bude zas utrpením.

no tie blbe tycky neni problem ulomit!! mne sa podarilo zlomit vsetky ked som tam daval AE! Nove som kupil za 16,90 na jedno svetlo! Jasne plast!

MatesZA
Autor témy

Nedeľa, 18. Marca 2012, 17:58

neviete niekto, či sa xenony dajú nejako prerobiť na klasické halogény? vážne sorry ale 500€ za nový xenon nedám ani keby som na to mal... [-X

Rudo ZM
Auto: BMW 540iA

Nedeľa, 18. Marca 2012, 19:01

Keď ti stačí halogen: http://www.angeleyes.sk/120/0/1/detail/ ... 95-00.html .5 minút hladania stačí :D ,ujo google vie všeličo =; Nehovorím,že zrovna toto ale treba pohladať,dá sa nájsť...
E39 530dTour R.I.P.-> E39 540iA

MatesZA
Autor témy

Nedeľa, 18. Marca 2012, 21:08

ja som si svetlá takéto už našiel ale skôr ma zaujíma, či sa to bude dať nejako nie moc komplikovane spárovať s tým mojím autom, ktoré má xenóny od výroby... elektrike moc nerozumiem, tak sa radšej pýtam.

Rudo ZM
Auto: BMW 540iA

Pondelok, 19. Marca 2012, 00:16

A origo svetlo z druhej ruky si neskúsil nájsť?Pokial máš len vysypanú parabolu,možno by si poskladal z dvoch svetiel jedno.Tyčky kúpiš v Bawarií,plexisklo sa dá umyť(prípadne vyleštiť) a z nejakej búračky ti stačí parabola,netreba celé svetlo...
E39 530dTour R.I.P.-> E39 540iA

jararak
Auto: skodofka 120l
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 19. Marca 2012, 06:58

ahoj

riesenim by bolo pouzit nove cocky, pouzivaju sa bixenon z e46, alebo celkovo zo vsetkeho mozneho, skor len porozmyslaj aky vybojku tam chces vopchat.
inac tycky niesu problem

Jaro
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 6 neregistrovaných