... všetko o BMW ...
Ritchey napísal:aha dobre vediet ja som doteraz zaradoval MOTUL niekde do spodku rebricka... lebo ani poriadnu webstranku nemaju ale ved o tom to nie je
Ritchey napísal:hej ale co to ma spolocne s castrolom?
oleje co mi dosli, vsetky EAN 900 teda Österreich
kakcoo napísal:podla fotiek vyzeraju tvoje oleje origo
ohladne toho orlenu: je jedno či je ean 900 alebo XXX, trh je zaplavený "falzifikatmi"- takmer original balenie Castrol a vnutri hentá polská sračka ...ale to je nadlho...
a bábo radí : MOTUL 8100X-MAX 5W-30
overený zdroj :
http://www.znackoveoleje.cz/znackoveole ... X-5W-30-1l
skus presondovať čo sa kde dá a za koľko a daj mi vedieť, možno by som sa pridal
Inač keby si chcel , viem Castrol z oficialneho zastupenia ( iba Castrol nič iné )
Ritchey napísal:tak ja som vcera vymenil dal som tam ale 6,7L oleja a teraz je to zhruba v strede rysky...
je lepsie mat menej, vstrede alebo skoro plnu rysku?![]()
kakcoo napísal:Ináč nikde to nehovorte ale :
SLX Professional Powerflow LL04 0W30 = Edge turbodiesel 0W30
SLX Professional Longtec 0W30= Edge 0W30
BMW original oil 5W30 = Edge 5W30
el_dodis napísal:dakujem za odpoved.
Takze mam hladat oleje, ktore splnaju normu BMW longlife- 01 alebo bmw LL04?. Co by si mi odorucil Ty? 5w30 alebo 5w40?
Ja som sa tiez cudoval preco mi v servise povedali, ze do takychto motorov davaju 10w40...co je takmer najlacnejsi olej.Ja ako laik som to ani dalej nijako neskumal,ale tak budis..kazdy sa uci na vlastnych chybach...
...mimochodom ako tak pozeram tie oleje na olejposta.sk, 1l BMW original olej 5w30 LL-04 je o nieco lacnejsi ako 1l castrol edge 5w30 LL-04...pri 7l to robi 8 eur...su to totozne oleje alebo ma ten castrol nieco naviac?